Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit stenen. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Netjes verpakt in prachtige doosjes.Zeer goede indruk
Pluspunten
Dat je stenen mag uitzoeken op een toe gestuurde foto. Zo weet je precies wat je koopt.
Pluspunten
Erg mooie kwaliteit stenen en een prachtig assortiment, goede levering en communicatie. Echt een top webshop en een plezier om er in rond te browsen!
Pluspunten
Mooie stenen, snelle levertijd, vriendelijkheid en positieve benadering.
Pluspunten
Fijne, zuivere en krachtige stenen! Persoonlijke benadering. Er wordt een uitverkochte ketting van citrien voor me gemaakt. Ben helemaal tevreden over alles.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en attente mensen, via telefonisch contact. Ook via mails.
VerbeterpuntenKen hen daarvoor nog niet lang genoeg.
Pluspunten
Snel, netjes en goede nazorg
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede service, snelle levering en een goede beschrijving/onderhoud van het produkt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige collectie kristallen en kwaliteitsvol! Echte lichtwerkers aan het werk en zeer persoonlijk in communicatie naar klant toe (geen standaard 'bedank voor de bestelling' mail! Doe zo voort!!
Pluspunten
Het geleverde product is zoals altijd van een prima kwaliteit. Bovendien zijn produkten buitengewoon zorgvuldig verpakt. Juist daarom is dit voor mij de beste site voor stenen en mineralen.
Pluspunten
Zeer snelle en verzorgde levering. En de stenen waren prachtig.
Pluspunten
Nog geen 1 keer een onvolkomenheid kunnen ontdekken. Steeds weer keurig verzorgd. Dank hiervoor.
VerbeterpuntenWat uitgebreidere metafysische informatie zou ik fijn vinden.
Pluspunten
Goed assortiment en actuele (voorraad)info op de site.
VerbeterpuntenBij de betreffende steen had vermeld mogen staan dat deze deels ongepolijste stukjes bevat.
Pluspunten
Gewoon goed, ik kan niets anders zeggen.
Pluspunten
Handleiding bij de stenen
VerbeterpuntenWelke steen is welke?
Pluspunten
Mooie webwinkel. Overzichtelijk en duidelijk. Goede kwaliteit spullen. Goede service.
Pluspunten
Snel en goede service
VerbeterpuntenMisschien een uitleg erbij leveren van hoe het product verzorgt dient te worden
Pluspunten
Ik ben heel tevreden van de snelle, perfecte service !
Pluspunten
Ik vond het heel fijn om na een vraag om zelf een steen uit te zoeken van een toe gestuurde foto. En dat ko gweldig. Prachtige stenen en een goede service. Top.
Vondelweg 946
2026 BX Haarlem