Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Maaike en Jasper Klaasen zijn hartelijk en behulpzaam. Ook flexibel en voor zover ik kan beoordelen deskundig.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Foto' 's van meerdere kanten zou het duidelijker maken.
Assortiment kan altijd ruimer zoals: Gele apatiet Katteoog Gele saffier Topaz Ajoiet Cinnabar
Pluspunten
Ki therapie scoort op alles maximaal
Pluspunten
Al twee keer een bestelling gedaan en beide keren ben ik heel tevreden. Je krijgt een berichtje wanneer de bestelling is verzonden en de spullen worden zeer zorgvuldig ingepakt. De bestelling wordt ook snel geleverd! Super!
Pluspunten
Kwaliteit is heel goed,snelle levering.Voor de rest zie boven.
Pluspunten
Aantrekkelijk geprijsd, relatief groot sortiment voorradig.
Pluspunten
Veel kennis over de stenen
Pluspunten
Prachtige stenen, groot. Netjes en met zorg verpakt. Mail contact was prima, vriendelijk en snel. Behulpzaam ook.
VerbeterpuntenIk weet niets te noemen waarvan ik denk dat het beter zou kunnen.
Kan sneller worden geleverd
Dank u wel voor uw beoordeling. Kleine noot: kiezen voor DHL verzending is goedkoper, maar minder snel. Levering met DHL 2-3 werkdagen. Maandag wordt niet meegerekend.' Ieder voordeel heeft z'n nadeel' zullen we maar zeggen.
Pluspunten
Je krijgt altijd snel antwoord en informatie. Daarnaast is er veel flexibiliteit en menselijkheid wat ik belangrijk vind.
Verbeterpuntengeen stickertjes op de edelstenen plakken
Sommige massagestenen hebben een klein etiketje met de naam van de edelsteen. Op verzoek zullen deze door ons verwijderd worden.
Pluspunten
Snelle service! Goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Top producten voor een goede prijs
Verbeterpuntenn.v.t.
Vondelweg 946