Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Scoort op alle punten zeker het maximale, zelfs de site is overzichtelijk en duidelijk. Heb ook op andere sites soortgelijke producten besteld, maar Ki-Therapiestenen is de beste keus!
VerbeterpuntenGeen. Misschien soms wat scherpere foto's.
Pluspunten
Zeer snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Erg leuk dat er wat extra's bij de levering zat!
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door.
Pluspunten
Uitgebreid asortiment stenen waaronder ook de meer moeilijk verkrijbare stenen .ook op gebied van boeken kan met je vragen aan komen en kijken ze of ze er nog aan kunnen komen voor je als er naar op zoek bent zeer fijne survice .
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Makkelijk online bestellen en het wordt snel volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Assortiment
Pluspunten
mooie en duidelijke website snelle levering ik werd op de hoogte gehouden van de verzending
Verbeterpuntennog meer soorten stenen kunnen leveren
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende communicatie. Een echte aanrader!
VerbeterpuntenSoms zou een wat duidelijker en uitgebreider productomschrijving handig zijn.
Pluspunten
Snel, contact zoeken bij vragen, goed verzorgd!
Verbeterpuntennog niet gevonden
Pluspunten
Alles prima gegaan.
Pluspunten
Zeer netjes verpakt voor een veilige verzending. Bezorging precies zo snel als aangegeven. Heel tevreden.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit stenen, mooie grootte en een fantastische service en snel emailcontact! Hartelijk bedankt!
Vondelweg 946
2026 BX Haarlem