Pluspunten
Persoonlijke benadering, goede uitleg
VerbeterpuntenBeschrijving chakrastenen in het Nederlands
Pluspunten
Alles 100%
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke omschrijving, snelle levering, prijs
VerbeterpuntenNiets, ben heel tevreden
Pluspunten
Prachtige stenen voor een goede prijs. Heel netjes verpakt. Klantvriendelijk. Snelle levering. Extra: informatie over de stenen is bij de steen bijgevoegd.
Pluspunten
heel prettige communicatie. Snelle en correcte levering, goed verpakt.
Pluspunten
duidelijke site, duidelijke betalingswijze, snel antwoord op mail, heel netjes geleverd, elke steen in apart zakje met uitleg
Verbeterpuntenik had op zaterdag besteld, kreeg maandag het eerste bericht dat het verzonden was en kon het uiteindelijk pas donderdag ophalen. ik had gedacht dat het er sneller zou zijn. onduidelijk bij de bestelling bij welk servicepoint het zou komen en wanneer en hoe ik zou weten dat het aangekomen was.
Verzending met DHL duurt iets langer dan met PostNL, maar daar staat tegenover dat het voordeliger is. Verzending met DHL gaat altijd naar het dichtstbijzijnde servicepoint, tenzij anders is doorgegeven. De DHL informatie wordt door ons aan de klant per mail doorgegeven. Dit wordt nu ook eerder naar de klant toe gecommuniceerd. (de automatische mailbevestiging na het plaatsen van een bestelling hebben wij hierop aangepast).
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenEr zitten een aantal taalfouten in de beschrijving van de werking van de stenen. Omdat ik een talenmems ben, vond ik dat niet prettig.
We zullen daar extra op gaan letten en controleren.
Pluspunten
Ik vind dat Jasper mij erg goed beraden heeft en geholpen bij mijn beslissing i.v.m. de stenen aankoop, ik ben in de toekomst ook van plan om zijn diensten weer te gaan gebruiken bij een evt andere aankoop
Pluspunten
Goede, veilige verpakking en snelle verzending, veel handInge info o.a. over de stenen en hun werking, hoe ze te behandelen enz.
Pluspunten
Klantvriendelijk, luistert naar wensen klant
Pluspunten
Super mooie stenen en niet te klein, zoals vele webshops. Gave echte stenen en ik ben blij
Pluspunten
Jasper en Maaike hebben veel kennis in huis over edelstenen. Mooie edelstenen, puur natuur van moeder aarde.
Pluspunten
Zeer mooie kwaliteit, snel geleverd en netjes verpakt
Pluspunten
Zeer aangenaam verrast door de kwaliteit en de kwantiteit, zowel van de stenen EN de service. Supersnel behandeld EN verzonden...
VerbeterpuntenEnkel en alleen : doe zo voort !
Vondelweg 946
2026 BX Haarlem