Slot van citrien ketting niet mooi. Een te grote haak die kan lossen.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en prijs en service.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Vriendelijke service, snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Ik vond de communicatie met het bedrijf erg leuk, men heeft veel kennis van de producten merkte ik.
Pluspunten
Ik ervaar de eigenaren van Ki therapiestenen als zeer betrokken. Ze geven een goed en onderbouwd advies die gestoeld is op jarenlange kennis. Daarnaast hebben ze passie voor de werking van edelstenen en zorgen ervoor dat hun stenen van hoge kwaliteit zijn. Vragen worden meestal dezelfde dag al beantwoord en de levering is supersnel.
VerbeterpuntenNee, vooral zo dooorgaan, jullie doen het super!
Pluspunten
Netjes verstuurd en nog een attentie meegestuurd!
Pluspunten
Deze mensen hebben verstand van en liefde voor de producten waar ze mee bezig zijn.
Pluspunten
Klant is koning
Pluspunten
ze leveren de producten erg snel en vakkundig en ze geven altijd een goede beschrijving erbij goede service
Pluspunten
Jasper vertrouwd mij helemaal. Zelfs als ik nog niet heb betaald dan worden de bestelde edelstenen al verstuurd.
Pluspunten
deskundigheid en passie
Pluspunten
Geven veel info over stenen en proberen eventuele werkingen voor het lichaam te beschrijven.
VerbeterpuntenWebsite is niet goed genoeg.
Pluspunten
1. Informatie bij de bestelde stenen ; 2. snelle levering 3. heldere website
VerbeterpuntenPer klant webpagina met inloggegevens genereren waar: a, bestelde producten met eigenschappen / werking worden bijgehouden; b. eerder bestelde producten kunnen worden ingevoerd. Hiermee wordt een mooi naslagwerkwerk gecreërd voor de klant. Daarnaast blijft microscoop qua verwachting achter.
Dank je voor je beoordeling. Tip voor het microscoopje: Niet boven de steen, maar direct op de steen plaatsen en je oog ook er tegen aan (niet er boven houden). Dan kun je de stenen heel goed bekijken, afhankelijk van de steen. De ene heeft wat meer diepgang dan de ander.
Vondelweg 946
2026 BX Haarlem