Pluspunten
Zie boven.....
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie en verzending. Producten voldoen aan de verwachtingen.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Mooi materiaal.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ruim gamma, zeer mooie stukken met unieke specimens, zeer goede prijzen, persoonlijke service, bereikbaar per mail voor info/aanvragen, vlotte levering met PostNl, aanrader
Pluspunten
Snelle complete levering en met veel aandacht ingepakt. Mooie stenen dus heel blij mee!
Pluspunten
Komen afspraken na!!
Pluspunten
Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. De hoge scores die ik gegeven heb zijn helemaal verdiend. Ik ben een enorme fan. De stenen zijn van hoge kwaliteit en Jasper en Maaike zijn he.el erg klantgericht. Het is niet alleen mooie stenen kopen. Er gaat een nieuwe wereld voor je open ! Ik ben daar heel blij mee. Het heeft mijn leven verrijkt.
VerbeterpuntenVolgens mij valt er niets te verbeteren. Het aanbod mag wat mij betreft nog groter worden.
Pluspunten
Goed verpakt. Leuke website, positieve indruk!
VerbeterpuntenDe obsidiaan spiegel, heeft aan 1 kant een paar flinke krassen. Ik zag dat pas toen ik de verpakking had weggedaan... dat is minder geslaagd. Het was voelt hierdoor alles behalve nieuw, sorry voor mijn berichtje maar ik wil eerlijk zijn. - Dank voor jullie positieve reactie om het om te ruilen! Fijn!
Bij de verzending/controle is dit helaas niet door ons gezien. Uiteraard is het mogelijk binnen 14 dagen het artikel retour te sturen, dan kunnen we deze ruilen voor een ander exemplaar. Anders heeft u recht op teruggave van het aankoopbedrag indien u er vanaf wilt zien. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vriendelijke groet, Ki-Therapiestenen
Pluspunten
Mooie edelsteenhanger. Niet duur. Perfecte verpakking en snelle levering. Kortom: top
Pluspunten
Mooie kwaliteit edelstenen, overzichtelijke website met juiste informatie over de stenen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Track and trace info, ik kan opvolgen waar mijn pakket zich bevindt. Duidelijke en snelle service.
Pluspunten
consistent uitstekende kwaliteit en prompte service
Pluspunten
Ik heb al meerdere malen bij Ki-Therapiestenen besteld. De kwaliteit van de producten is goed. Alles wordt met zorg ingepakt en er wordt altijd een duidelijke beschrijving bij de steen gedaan. Ze hebben ook een mooie collectie.
Pluspunten
Goed internet bedrijf
VerbeterpuntenMisschien klanten zelf laten kiezen wat voor een cadeautje ze willen?
Pluspunten
alles klopt!
Verbeterpuntenniet 1 geconstateerd
De nazorg & garantie kan ik nog niet beoordelen.
Pluspunten
Goede kwaliteit. Kan het dezelfde dag ophalen!
Vondelweg 946
2026 BX Haarlem