Snelle levering en makkelijk na bestellen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Zeer ontevreden en uitgelachen aan de telefoon

Mijn telefonisch contact met deze jongeman verliep bijzonder onaangenaam. Hij sprak mij op een brutale en respectloze manier aan over het feit dat ik belde over bonnenboekjes die vlekken vertonen op het eindresultaat (dit zou hebben moeten liggen aan degene die ze heeft gemaakt) Deze vermeende vlekken zijn echter niet zichtbaar op de proefdruk die wij vooraf per e-mail hebben ontvangen tegen betaling van €1,50. In plaats van het probleem op een normale, zakelijke manier te bespreken, begon hij mij uit te lachen en op een spottende toon te communiceren. Er was geen enkele bereidheid om op een redelijke manier tot een oplossing te komen. Integendeel, hij gaf aan dat ik "maar een advocaat moest inschakelen". Ik ervaar dit gedrag als onprofessioneel en ronduit onbeschoft. Op basis van deze ervaring ben ik zeer ontevreden.

Uitstekend!

Snel besteld en geleverd. Top kwaliteit.

Beste keuze 0

Altijd in orde en snel geleverd

Wij bestellen sinds onze oprichting onze bonnenboeken bij Lynxdigiprint.nl. Alles is steeds in orde en wordt snel geleverd

Goed en snel reageren

Snel geleverd zo geregeld.

Geweldig!!!

Bestel al jaren onze bonnenboekjes bij jullie en we zijn zeer tevreden

Tevreden

Super content

makkelijk en snel te bestellen

Ik kon een vorige mailbestelling gebruiken voor een nieuwe bestelling te plaatsen. Ideaal

Eenvoudig bestellen en snelle levering, top!

We bestellen hier met enige regelmaat en alles wordt snel opgepakt en verzonden

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Goed product. Betrouwbaar bedrijf.

al vele maal bij dit bedrijf mijn bonnenboekjes besteld. Dit naar tevredenheid.

Snel en goed!

Snelle service en altijd goed!

Erg goede service en mooie kaartjes

Smeerkaartjes besteld met logo door mijn eigen fout de eerste keer de helft mis geprint en er ontbrak iets op het kaartje. Na contact opnemen met het bedrijf zijn er tegen betaling van de verzendkosten nieuwe opgestuurd en heeft het bedrijf de fouten voor mij aan gepast, echt top service! Ik raad het aan

Makkelijke site, snelle service. Super blij met mijn bestelling

Zeer netjes en snel geleverd

Zeer prettig

Goed en snel!

Ondanks dat het alweer een poos geleden was dat ik een order had geplaatst, was binnen 2 minuten de vervolgorder geregeld. Twee dagen later was de order geleverd.

Top service ook goed voor de portemonee

Netjes bonboekjes snel geleverd

Zeer behulpzaam

Goede kwaliteit bonnenboekjes!

Goede kwaliteit bonnenboekjes!

snel en netjes geleverd

nejes en supper snel geleverd en snel reactie op een vraag via de mail top.

Snel reageren en goed ontwerp

Het reageren ging snel en het ontwerp was goed en ook snel. Erg tevreden

Goede kwaliteit en betaalbaar en snel

Fijn zaken te hebben gedaan.

Goede en snelle levering

Al enkele jaren bestel ik het genodigde drukwerk, goede kwaliteit en goede prijzen.

netjes en correct geholpen

keurig geleverd zoals besproken