top

top

lekker snel

was een herhaal bestelling en met 1 druk op de knop kon ik lay out opvoeren. super dit weer

Spotgoedkoop, goed bereikbaar en supersnelle levering!!!

Spotgoedkoop, goed bereikbaar en supersnelle levering!!!

Goed te woord gestaan, snelle levering

Ik had een paar vragen over de bestelling. Deze zijn allemaal snel en correct beantwoord. De levering was snel.

Knap en uniek design op basis van eigen logo. Top.

Zeer snelle reactie na het versturen van een mail.

Fijne persoonlijke service

Ik bestel al mijn drukwerk bij dit bedrijf, prijs kwaliteit is uitstekend!

Behulpzaam en snelle levering!

Ik had een bestelling gedaan voor smeerkaartjes, maar mijn eigen ontwerp was van te slechte kwaliteit, na een telefoontje hebben ze hier mee geholpen en hebben we de smeerkaartjes alsnog supersnel geleverd gekregen!

Professioneel, kwaliteit en snel.

Top bedrijf!

Ben al jaren klant. Simpele, maar overzichtelijke site. Praktische ontwerp tool. Handig dat oude orders kunnen worden gekopieerd en eventueel aangepast. Scheelt tijd in uitzoeken van bijvoorbeeld het te bestellen formaat. Vlotte verzending en eenvoudige betaling via ideal. De factuur wordt meegestuurd met de zending. Hier zie ik nog een verbeterpuntje. Factuur downloaden van de site of toesturen per mail na betaling. Dan kan ik de factuur direct inboeken en hoef ik er niet meer over na te denken.

mooi gedaan zoals ik wou

gemakkelijk te maken

Uitstekend service

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Redelijk snelle levering, papier zou iets minder glans mogen hebben. verder goed en vocht afstotend wat handig is achter een bar.

Veelzijdig en mooie kwaliteit

Snelle levering , prima kwaliteit, goede prijs

boekjes zijn prima

De bonnenboekjes zijn prima echter het aanmaken van de lay-out is veel werk.\

Goed product snelle levering

Uiterst tevreden over het geleverde drukwerk. Snelle levering

Goed werkende bestelsite en goede service

Bestel altijd bonnenboekje en je kunt zelf heel eenvoudig een ontwerp maken. Je kunt steeds je bewaarde ontwerp op nieuw bestellen, super makkelijk..

Netjes en snel

Hele goede service, er wordt meegedacht met het ontwerp en alles is snel geleverd, ook in grote hoeveelheden.

Snelle en kwalitatieve levering!

Goede kwaliteit van bonnenboekje en altijd snel geleverd!

Snel en goed!

Zoals altijd, perfecte service tegen hoge snelheid

Vriendelijke snelle betrouwbare service.

Bedrijf denkt met je mee. Is snel en de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Goede snelle service

Als ik bel met vragen word ik goed geholpen . Vervolgens word er snel geleverd. Keurig

Snel en goed!

Ik als leek kan makkelijk mijn eigen bonnen creeren in hunprogramma. Ideaal. Snel geleverd en nette prijs.

de Fazant 85

7609BT Almelo