Perfect bonnenboekje, precies wat ik wou

Exact zoals het voorbeeld.

Ontwerp ziet er netjes uit!

Erg blij met de snelle service

Wij hadden met spoed bonnenboekjes nodig, zeer blij met de hulp en erg verrast met de snelle levering, een dikke pluim van ons!

Super goede service en kwaliteit

De bestelling was uitstekend en super snel geleverd. Top prestatie en zeker aan te bevelen

Prima,

Heldere website, goed voorbeeld met keuzes. Bestellen gaat snel en goed.

Makkelijk te bestellen

Zeer tevreden klant, bestellen is makkelijk, met eigen ontwerp. Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Er wordt voldaan aan extra verzoekjes. Prima site dus voor al je bonnenboekjes!

beter als goed bestaat niet

kan iedereen aanbevelen

Snelle levering. Goed product.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Net product.

Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk. Supersnelle levering

Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service, ze denken met je mee en zoeken naar oplossingen.

Excellente service voor kwaliteitsdrukwerk

Mogelijkheid tot volledig eigen ontwerp op genummerde bonnen, waarbij de uitvoerder opbelde om te vragen of de startnummering wel klopte n.a.v. vorige bestelling. Grondige check van de bestelling, werd zeer goed en snel uitgevoerd, resulterend in zeer professioneel drukwerk. Top!

Zeer snelle service en perfecte kwaliteit!

Snel de proef digitaal doorgestuurd gekregen en mooi uitgevoerd.

Prettig

Daar wat ik graag op mijn visitekaartjes wilde niet lukte via het systeem, was 1 belletje genoeg om alles aangepast en naar wens opgestuurd te krijgen.

Top mensen en product.

Zij hebben mij goed geholpen door dat er een probleem was met de levering van GLS.

Tot nu toe hebben wij goede ervaringen met Lynxdigiprint.

geweldig vlug en netjes afgewerkt

Top boekjes, Snel Geleverd!

Goede levering en snel.

Goed en diidelijk

Handig om te maken

Heel behulpzaam

Zelf een fout in bestelling gemaakt, maar een medewerker heeft telefonisch contact opgenomen en samen tot een goede bestelling gekomen. Top service!

Supersnel geregeld.

Mijn eigen ontwerp bonboek had een fout die ik niet zelf kon herstellen. Na één telefoontje was het geregeld. Fijn om meteen een medewerker aan de telefoon te kringen die ter zake kundig is en het voor je oplost!

Heel snel en makkelijk te bestellen en geleverd

Het nabestellen van de bonnenboekjes is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk, de levering super snel en de kwaliteit zoals we gewend zijn, uitstekend.

Snel en betrouwbaar Bedankt

Primabedrijf, neemt contact op als iets niet klopt als de vorige keer

Goed bedrijf

Top bedrijf

Levering uitstekend en supersnel

snel en goed

mijn eerste ervaring is uitstekend, prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

de Fazant 85

7609BT Almelo