super tevreden

vlotte afhandeling van de bestelling, fijne service

Prima!!

Een bestand uit excel in een 2-voud doordrukbloc. Nette drukproef. Snelle levering. Zeer tevreden.

Geen bijzonderheden, dus goed.

Geen bijzonderheden, dus goed.

Ik vind prima

Snel makkelijk en goedkoop natuurlijk....

Supergoed

Goede service en kwaliteit. Zeer tevreden.

super, niks op aan te merken

de website moest ik even onder de knie krijgen maar voor de rest super geholpen niks op aan te merken. vriendelijke mensen

Behulpzaam en snel geleverd.

Gemakkelijk om een ontwerp te maken, behulpzaam om toch nog iets toe te voegen, snel geleverd en precies zoals de verwachting was.

Top Bedrijf.

Vanuit onze Vereniging bestellen we enige jaren onze kwitanties bij dit bedrijf. Uitstekend worden wij geholpen door deskundige medewerkes. Hans denkt met je mee en kijkt welke mogelijkheden er zijn om de klant goed te helpen. Niks dan grote waardering en zou zeker aanraden bij anderen. Nogmaals dank zowel persoonlijk als voor het bedrijf. Hoop dat jullie in deze moeilijke tijden goed doorheen komen en gezond blijven. Tot de volgende bestelling! TX namens niaaz en verenining NSMA

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen, en denken mee.

Snel en goed

Heel makkelijk om kaartjes te maken via de website.

Snelle levering en makkelijk om te bestellen

super

snelle bezorging, duidelijke site

duidelijke service

snelle correcte levering mooi afgewerkt product dat aan de verachtingen voldoet

Onderhoudskaartjes zien er perfect uit

De door ons bestelde onderhoudkaartjes zien er perfect uit. Als ze op zijn bestellen we ze weer bij Lynxdigiprint.nl

Makkelijk en vriendelijk. Voor herhaling.

alles ok

de bestelling tijdig ontvangen zelfs iets vreger dan verwacht

zeer content

Bonnenboekjes besteld (16/12) voor het nieuwejaar (was ik vergeten) en nog netjes geleverd tussen kerst en nieuwjaar. Super service

Mooi drukwerk, en snelle levering! Zeer tevreden over lynxdigiprint.

Snelle levering en goede kwaliteit

Smeerkaartjes eenvoudig besteld via de website, binnen twee dagen in huis. Goede kwaliteit!

Snel en goed

Kwaliteit betaalbaar en snel

Aanrader!

Makkelijk om te bestellen. Goede kwaliteit. Snel geleverd.

Gewoon goed

Goed en snel

Het Bonnenboekje is erg mooi geworden!

het product was kwalitatief erg goed, en naar wens

Super service!

Naast dat het bestellen en leveren van de bestelling altijd goed gaat, is de klantvriendelijkheid en service super! Wanneer jullie vragen hebben over de bestelling, wordt er netjes met ons gebeld en overlegd. We zijn heel erg tevreden!

de Fazant 85

7609BT Almelo