Topservice!

Vandaag besteld en 3 dagen later reeds geleverd in België

zeer goed , netjes gebeld door medewerkster, die de veranderingen op merkte en vroeg of dit correct

Zeer goed en correct geholpen. Product al jaren in gebruik. Nu bij kleine verandering van onze kant, direct contact en overleg. Helder en duidelijk.

Zeer gemakkelijk

Heel makkelijk naar eigen wens een werkbon samengesteld Alles is mogelijk Zeer snel geleverd

Ruime keuze - éénvoudig bestellen.

Ik koop al jaren bij dit bedrijf. Het bonnenboekje dat ik gebruik voldeed voor 90%. Nu echter had ik de mogelijkheid een eigen versie te ontwerpen. Het is nu perfect! Bestellen, ontwerpen, betalen en (vlotte) levering allemaal perfect!

Snelle reactie op vragen. Denken mee. Bestelling direct verzonden.

Zoals altijd goed

Dat wij steeds bij jullie terugkomen zegt genoeg.

Alles keurig afgehandeld ook in het voor traject van ontwerp

Goede ervaring er werd duidelijk gemaakt dat eigen ontwerp niet duidelijk op papier zou komen. Hier werden we over gemaild en vervolgens heel behulpzaam met een nieuw duidelijk ontwerp door hun zelf ontworpen laten drukken Top service!!!!!!

Snelle levering en er wordt met de klant meegedacht

Snelle levering, keurig product tegen een nette scherpe prijs!

Goed telefonische hulp en snelle service.

Goede telefonische hulp .

Gemakkelijk mooi en snel.

Bestellen was zeer gemakkelijk en mijn eigen ontwerp toevoegen ook. Alles was perfect gemaakt zoals gevraagd en snel ook. Ben zeer tevreden.

dik oke

zeer correct

Gemakkelijk en goed

Gemakkelijk op te maken, ziet er mooi uit en snelle service!

Het product ziet er professioneel uit

Ik heb via Lynxdigiprint doorsmeerkaartjes besteld. Er was keuze genoeg op de site, ook qua kleur en lay-out dus dat beviel me wel. De volgende keer zal ik niet zo gauw meer voor touwtjes kiezen, deze zien er niet heel handig uit.

prima in orde zeer tevreden zeker aan te bevelen

snelle levering zeer mooi resultaat ben absoluut zeer tevreden. dikke duim verdient.

Snelle levering en goed meegedacht.

Snelle levering, TOP opvolging. Super service

Helemaal prima !

Goede duidelijke website..snelle service en goede prijs !

goed en snel

Goede en duidelijke site en prijstechnisch goed. Snelle levering.

Super snel bericht gehad van proef bon En twee dagen later in huis

Prima Netjes. En heel snel geleverd.

netjes en snel

Geleverd volgens verwachting. De opmaak en het bestellen was even gepuzzel, maar alles is snel en goed geleverd.

Snelle levering, lage prijs voor goede kwaliteit

Zeer goede prijs/kwaliteit. Zeersnel geleverd.

Top service!!

Alles altijd super snel en top geleverd!

zeer goed

goed snel

Top service!

Ik heb de bonnenboekjes in goede orde ontvangen! Zien er mooi en overzichtelijk uit en waren snel binnen. Nu verkopen!

de Fazant 85

7609BT Almelo