Goede producten en klantenservice, top!

Goede producten, klantenservice prima en in feestdagenperiode snel en correct geleverd, top!

Beetje pluizerig na wassen

Geweldig shirt, goed model. Alleen de kwaliteit valt me ‘n beetje tegen. Na twee keer wassen begint het iets te pluizen en ziet er vaak gewassen uit. En dat terwijl het geen goedkoop shirt is. Maar toch ben ik er blij mee.

Alles wat je nodig hebt vind je hier zonder meuk

Alles wat je nodig hebt vind je hier zonder meuk, hoef zelf niet op onderzoek uit, heb ik ook geen kennis voor, dus ideaal. Het is voor mij wel wat prijzig, daarom koop ik bij korting. Veel aanbiedingen, maar als daar een product tussen zit wat ik gebruik weegt de korting niet op tegen de verzendkosten, of ik moet er veel van kopen om de € 60 te halen, daarom geen volle score.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Geweldige service

Snelle en goede service. Prachtige producten.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met veel verschillende producten en snel verstuurd.

vlotte levering, groot assortiment en de beste prijs

Ontving een mail dat de levering niet de volgende dag zou lukken, maar kreeg de producten alsnog de volgende dag! De medewerkers zijn bevlogen en heel vriendelijk

Zoals mijn vorige ervaringen met aankopen bij puur&fit

Super!!!

Heldere communicatie

Alles is prima verzorgd inclusief de communicatie

Ik bestel regelmatig bij Puur en Fit en alles wordt altijd conform mijn wensen afgeleverd.

Ervaring over bezorging

Eerder werd er steeds bezorgt door Fiets koeriers waarover ik zeer tevreden was. Zowel hun afspraken als de koeriers zelf waren altijd heel fijn en correct. Nu worden er afspraken gemaakt door DHL. De afspraak zelf lijkt van Puur en Fit omdat de mail van Puur en Fit is. Echter het lijkt er op dat iemand van DHL dan hiermee werkt. Dit is verwarrend omdat ik denk dat ik antwoord aan Puur en Fit maar blijkbaar is het iemand van DHL. Verder is de service van DHL minder omdat wil je je pakket meteen thuis ontvangen dan moet je van 10 tot 15.00 uur thuis zijn. (andere opties die ze aangeven passen niet bij mijn situatie, dus dan kies ik maar voor levering bij een DHL ophaal punt maar dat is dan pas voor de volgende dag en hopelijk is dan de bestelling te hanteren voor fiets verplaatsing. Ook toch eens thuis willen laten leveren maar toen zeiden ze dat ik niet thuis was geweest. Terwijl ik wel de hele tijd thuis was. Kortom .., niet blij met DHL en hoop …ook voor het milieu dat de fiets koeriers terug mogen komen. Met vriendelijke groet, Rishi Van Lint

Snelle levering en fijne service

Mooi assortiment, snel geholpen met mijn vragen en snelle levering. Top bedrijf!

Snelle levering. Hergebruikte verpakking.

De producten zijn puur en meukvrij. Duurzame manier van verpakking en levering. Aanvullende info vrij gemakkelijk te verkrijgen. Top bedrijf

Mooie producten en goede service

Sinds een paar jaar krijg ik wekelijks de nieuwsbrief van Monique met interessante artikelen. Goede uitleg over diverse producten. Vooral Suits, bamboo dekbedovertrekken, zeepjes, green pan en Van Toen. Daar kan ik ondertussen niet meer zonder. Service is goed. Een vraag via mail wordt beantwoord. Bestellingen op tijd in huis met een persoonlijke groet op de factuur.

Gespecialiseerd assortiment

Regelmatig dingen besteld waaronder bakbananenmeel, collageen en biologische creme. Ruime keuze, snelle leveren ofwel gewoon goed.

Mooie producten

Bij puur en fit kan je met een gerust hart bestellen. Ze verkopen alleen verantwoorde producten wat de keuze/zoektocht makkelijker maakt.

Uitstekende service.

De klantenservice werkt accuraat en is er een vraag of probleem dan wordt dat snel opgelost.

Producten zijn van zeer goede kwaliteit en de service is uitstekend

Snel antwoord op mijn vraag, snelle service, netjes verpakt

Snelle levering, zeeer goed ingepakt en kwaliteitsproduct

Zoals altijd snelle verzending!

Snelle verzending zoals altijd!

Goede keus geweest

Ik heb bij Puur&Fit de lijn van Suit Matters besteld nav artikel Monique van der Vloed en ik ben er zeer tevreden over! Mijn huid reageert er goed op en ik houd van de pure natuurlijke grondstoffen en ‘cruelty free’. Ook chlorella tabletten zijn prima.

ik koop vaak wat bij puur en fit zoals rauwe cacao poeder en spirulina van goede kwaliteit

ik koop vaak wat bij puur en fit zoals rauwe cacao poeder , rauwe cacao boter , spirulina , chlorella , Yacon , groene Stevia poeder , Maca en probiotica en dat is allemaal van hele goede kwaliteit en allemaal voor hele scherpe relatief goedkope prijzen vergeleken met andere webwinkels !

Heel goede service

Hele fijne shop!

Mooi assortiment, handig bestellen en snelle levering. Ook contact is heel vriendelijk

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit