Veilige gezinde natuur ingrediënten!

T smaakt meer puur..je proeft nu echt de natuur. Materialen en ingrediënten zijn natuurveilig duurzaam.

Zeer vlotte levering en prima producten!

Zeer vlotte levering en prima producten!

Mijn ervaringen zijn prima

Goede produkten alles netjes verpakt in huis. Fijne medewerkers die je goede informatie kunnen geven of e.v.t. problemen oplossen.

Snelle levering!

Prima producten, goede beschrijvingen op de website. Een fijn bedrijf!

Eén van mijn allerbeste online-winkels

Bij iedere bestelling vind ik dezelfde competente, vriendelijke bedienig. De bestelling is steeds zorgvuldig verpakt en de producten zijn eerste klas.

UITSTEKEND

Doen wat ze zeggen. geven aan als iets later wordt geleverd. Fijne en betrouwbare winkel. Koop er graag. Groet: Miranda

Met persoonlijke noot ;-)

meer dan uitstekend

goede degelijke produkten ,en indien je bijkomende info vraagt is dit geen enkel probleem

Ik volg graag Moniques advies!

Altijd de beste producten, tijdig geleverd. En het advies erbij is zo waardevol.

Prima service .

Even een belletje . Ik had iets gelezen in de nieuwsbrief wat niet meer klopte en dit werd direct opgelost en door hen gewaardeerd.

Snel ,goed efficiënt, alleen de ghee was gaan lekken door de warmte in de DHL bus.

Snel,goed efficient ,alleen de ghee was gaan lekken door de hitte in de DHL bus.

Prima geregeld

Prima service, ik had een probleem met een apparaat, volgens mij klopte er iets niet, klacht gemeld en de volgende dag had ik een antwoord met instructiefilmpje!! Toen was het mij duidelijk, dat ik zelf iets fout gedaan had. Dus opgelost!! Een tevreden klant dus……

Fantastische ventilator

Erg jammer dat er geen beschrijving bij zit, mijn man is onverwachts opgenomen in een verpleegtehuis, de ventilator zat in de doos met de kop omhoog, ik weet echt niet hoe ik hem kan draaien, zeker nu met dat warme weer is dat erg jammer, ik moet dus op zoek naar iemand die er verstand van heeft.

Correct

Strak geregeld

Alles ging soepel. Van bestelling tot en met levering. Heerlijk

Snel en accuraat

Overzichtelijke website, snelle levering en goed product

Snel, persoonlijke touch

Behalve goede producten, ook goede communicatie over de levering. De persoonlijke, handgeschreven boodschap op de pakbon maakt het net even specialer, men doet moeite en je weet dat een echte persoon je product heeft ingepakt en geen machine. Mooi is dat.

Heel prettig bedrijf

Heel prettig bedrijf en zeer vlotte levering

Super klantvriendelijk

Mijn bestelling kwam incompleet aan en toen ik daar over belde werd er super snel en vriendelijk op gereageerd. Dag later had ik het ontbrekende deel al in huis. Super!

Goede service, product was niet optimaal

Vriendelijk en correct!

Heel tevreden

geweldige spullen en service

Zo leuk een hand geschreven berichtje op de factuur, heel persoonlijk!!

Top producten en tipi service

Puur en Fit heeft een zeer breed assortiment. Ik vind er zowat alles wat ik nodig heb. Daarnaast weet ik dat ze betrouwbaar zijn, er wordt altijd grondig onderzoek gedaan naar herkomst van producten en de ingrediënten. Ik ben fan!

Top producten en goede klantenservice

Ik ben grotendeels heel tevreden over de aanbiedingen, de producten en de kritische reviews van Monique. Minpuntje; soms wil ik 1 ding bestellen omdat dit op is, dan krijg je verzendkosten of je moet boven 60 euro bestellen. Dit gratis verzendbedrag mag van mij wel lager. Tevens doen jullie verzending door DHL, die geven tijdstip door wanneer je thuis moet zijn dat ze bezorgen, dit klopt bijna nooit en op het einde vd dag krijg je vaak een bericht dat je pakket 1 a 2 dagen vertraging heeft. Dus dit zou ik graag anders zien. Verder ben ik echt heel tevreden!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit