Snelle en heel vriendelijke service

Bestelling heel snel verwerkt en ontvangen De vriendelijke tekst io dr pakbon en ectra thee zakjes heel leuk

Je wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling als er iets niet. Er wordt eventueel een vervanging gezocht óf geld krijg je terug. Heel prima. Ga zo door! Producten zijn van hoge kwaliteit en altijd aan te bevelen.

Duidelijke website. Je wordt goed geïnformeerd. Snelle levering

Interessante, kwaliteitsvolle producten! Regelmatig extra achtergrondinformatie bij de producten (via de elektronische nieuwsbrief van Monique van der Vloed) maakt het allemaal zeer transparant: als klant heb je vertrouwen in de kwaliteit, de herkomst, de produktie van de producten van Puur & Fit. Bovendien word je écht als klant 'behandeld', als mens aangesproken en niet als een nummer.

Tegenvaller

Ik had verwacht dat er ook een gewone dop op de flesjes zou zitten, in plaats van alleen een pompje. Om mee op reis te nemen zijn ze op deze manier niet bruikbaar. Erg jammer.

Alleen maar goede ervaringen

Wat ik heel bijzonder vind is dat er bij iedere bestelling een persoonlijk geschreven bedankje bij zit zo ontzettend lief en persoonlijk dat zie je niet vaak. En alleen maar lof over de producten ga zo door.

Prima kwaliteit en service

Zelfde als boven

Goed product ...maar ...

ondanks de grote pluspunten, amper suikers, amper verzadigde vetten en vermoedelijk geen transvetten, werd stevia toegevoegd, zoetstoffen zijn voor het darmmicrobioom net als suikers. Daarom 7,5 en geen 9. Van harte succes. Vriendelijke groeten, Ludo

Mwah…

Veel spullen uitverkocht… Levering van 11 dagen. Ik heb zelf maar gemaild dmv contact formulier, want de verzendcode bleef maar aangeven dat het onderweg was. Het antwoord was dat er een storing was bij DHL, en dat jullie er alles aan doen. En dat was het dan!! Ik donderdag jl weer gemaild, van hoe of wat. Krijg ik afgelopen vrijdag een mail van DHL, dat het geleverd gaat worden. Inmiddels ontvangen.

Moeder natuur is goed voor ons!

Moeder natuur is écht goed voor ons als we er naar luisteren. Dus puur en je voelt je fit! Alles goed verpakt, service is prima ook in contact. Deze keer kwam bestelling maar niet er wordt direct op geantwoord nadat er naar oorzaak is gekeken. Prima.

Snel en goed!

Snel, goede producten en goede service!

Behulpzaam

Helaas een probleem met de bezorging. Maar werd goed opgelost.

Goeie service, goeie producten, prettig contact.

Vertraahdr levering zonder reden

Vertraging levering 2 weken zonder redenn

Goed bereikbaar / betrouwbaar

Puur en Fit is goed in persoonlijke service/contact en bereikbaarheid.

Prima levering

Fijn product, zou wel fijn zijn als jullie ook grootverpakking zouden verkopen van dit product!

Goede communicatie via de mail, goed verpakt en een mooi product!

een geweldig bedrijf, wat heel erg klantgericht is met geweldige producten

een geweldig bedrijf, wat heel erg klantgericht is met geweldige producten. Als er iets fout gaat wordt dit meteen opgelost. Bv ik had iets vergeten bij de bestelling. Een mailtje of dat er nog bij kon en meteen antwoord met geen probleem. De producten zijn een zeer hoge kwaliteit en de prijs is goed. Bravo voor alle medewerkers en natuurlijk ook voor Rosa en Monique

Snelle levering en keurig verpakt. En een persoonlijk kaartje met bedankt.

Heel tevreden over levering gezond product.

Goede ervaringen

Meerdere malen heb ik al wat besteld. Website is duidelijk. Goede uitleg producten en reviews. Ik word altij goed op de hoogte gehouden wanneer mijn producten aan gaan komen. En er zit er een persoonlijk bedankje voor het bestellen bij.

Uitstekend, zowel de service, de snelheid van verzending alsook de producten

Topper !!

Goede webshop met mooie producten. Vaak leuke aanbiedingen. Snelle levering, aanrader dus !

Zeer aangename, op alle vlakken, kennismaking

Product kende ik al (werd verkocht bij The Farm Leuven, nu niet meer). Moet het volledige assortiment nog leren kennen. Ben zeer tevreden van de snelle levering, goede verpakking, niet te prijzige verzending. Kortom toppie, doe zo verder Rosa Mvg Michel

Prima webshop

Heel goede webshop met veel 100% natuurlijke produkten. Snelle verzending en div betalingsmogelijkheden. Vriendelijke klantenservice.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit