Een hele goede ervaring

Het naambord dat wij besteld hebben is heel mooi gemaakt en snel geleverd. Het eindresultaat is vooraf goed te bekijken op de site.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Voldeed aan de verwachtingen.

Goede service, snelle levering!

Kreeg een mooi voorbeeld toegestuurd, kleine wijziging was ook zo geregeld en snelle levering!

Precies wat ik zocht

Omdat iets niet duidelijk was, keurig door het bedrijf gebeld. Daarna snel geleverd

Attent en snel

nav het invullen op de site van mijn gewenste naambordje, werd ik telefonisch benaderd omdat men dacht dat ik een tikfout had gemaakt bij de naamstelling. (was niet zo) maar toch erg attent en de volgende dag had ik mijn naambordje in de bus. Super.

Zoals altijd, perfect zoals besteld

„Messing” is dat dus niet

Volgens de kop bovenaan de pagina is het naamplaatje van messing. Toen het thuiskwam bleek het echter zwart plastic met een messingkleurig laagje te zijn. Dat staat inderdaad in kleine letters in de beschrijving veel verder naar onderen, maar voor €25,95 verwacht ik geen plastic aangezien RVS (echt RVS, geen plastic met RVS-kleurige laag erop) net zoveel kost voor dezelfde afmeting bordje. Ja, ik heb gekregen wat ik besteld heb en het ziet er op zich goed uit. Ik vind wel dat de kop op de pagina bedrieglijk is, en als er had gestaan „messingkleurig plastic” had ik een ander type besteld.

Naambord besteld, ontvangen en tevreden

Naambord besteld, ontvangen en tevreden

goede service

goed om een proefdruk weer te geven in de mail en mooi dat het zo snel kon tijdens de feestdagen

Snelle levering mooie kwaliteit

Zeer snelle en kundige levering. Mooie bordjes. Werd fijn meegedacht met de proefdruk. Alleen maar complimenten

Helemaal goed

Ik had in 2022 een leisteen naambord besteld ,en naar tevredenheid gekregen. Echter begin december 2024 was er bij dit stel een gezinsuitbreiding. Dus er moest er een naam bijkomen. Dit per mail en telefoon kortgesloten met Naamborden.nl. Ze wisten de order ,dus ook het ontwerp, van 2022 te achterhalen. Zo was het dus snel geregeld met de nieuwe naam. Binnen een paar dagen bezorgd. Dus het was weer helemaal goed, een voorbeeld voor velen. Tot een volgende keer.

uitstekend

goed product en snelle levering

Goed product zeer tevreden

Na een lange strijd op de huizen markt dan eindelijk de sleutel van een nieuw huis. Naambordje maakt het helemaal af.

Snelle levering en goede kwaliteit

Al eerder een naambord besteld, ivm gezinsuitbreiding hebben we een nieuwe besteld. We kregen (ondanks de feestdagen) ons naambord al snel bezorgd. Helaas bleek er bij de bestelling iets niet goed over gekomen want onze namen waren niet in hoofdletters geprint. Snel heeft naamborden.nl kosteloos een nieuw bord geleverd.

Prima kennismaking!!

Mijn eerste bestelling bij Naamborden.nl is goed bevallen, vooral omdat je een proefdrukje toegemaild krijgt. Heb je meteen een indruk van het eindresultaat. En de prijs is inclusief verzenden. Topservice voor een kleine prijs.

Top en snel geleverd en goede prijs

Perfect gemaakt super blij

Super snel en mooi gemaakt. Wij zijn er erg blij mee

Goed prijzen en mooie bedrukking

Ik had een mooi hangnaambord als kerstcadeau gekocht en de bedrukking van het bordje was supper. Enkel het staal waar het bordje aan hangt is zeer slecht afgewerkt overal zitten bramen en uitstekende metalen aan. De rest was super gedaan.

Mooie kwaliteit

Zeer mooi resultaat in goede kwaliteit. En ook nog eens super vriendelijk geholpen!

Zeer tevreden met deze winkel

Ik ben erg tevreden met het geleverde product en de snelheid waarmee het verzonden is. Montage was simpel en het hangt er nog steeds.

Mooi bordje

Prima bordje, snel geleverd

Zeer behulpzaam en mooi product ga zo door

snel, meedenkend, mooi resutaat

Ik vond het heel fijn dat er bij het ontwerp met me mee werd gedacht, en ik ben heel tevreden met het resultaat. Staat heel elegant naast de ingang tot mijn praktijk.

Schitterend

Kwalitatief heel goed en heel mooi gemaakt en afgeleverd

Servicegericht, professioneel en snel

Snelle reactie op vragen, aanpassing in standaarddesign geen probleem, product keurig zoals op de afbeelding, snelle levering.

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen