Hier een naambordje bestellen is een fluitje van een cent.

Type naambordje kiezen, gewenste tekst opgeven, klaar, in de winkelwagen. Na een paar dagen is het bordje thuis.

Prachtige kwaliteit!

Makkelijk om te bestellen en eigen tekst in te voeren. Ruime keuze in lettertypes. Geleverd binnen 2,5 week. Het naambord is prachtig! En van hoge kwaliteit. Ons inziens was het het geld meer dan waard.

Goede en snelle service

Zie boven

Top service!!

We hadden een specifieke vraag. Er werd via de mail heel fijn meegedacht en had het naambordje toen zo binnen.

Precies zoals ik t wou. En snelle levering! Een aanrader!

Nog steeds niets ontvangen

slecht

Ondanks de drukte rond de feestdagen Keurig op tijd geleverd. Naambordje ziet er top uit. Helemaal naar verwachting. Erg tevreden.

prima en vlotte afhandeling

prima en vlotte afhandeling

Goede kwaliteit, top service

Al jaren bestel ik hier naamborden, altijd super tevreden!

super. goed geholpen, snel geleverd

heel snel geleverd en precies wat ik wilde.

Uitstekende service en zeer goede kwaliteit.

Snelle reactie via de mail, de naambord is echt heel mooi! Minpunt is dat de kleur van de letters zijn donkerder dan de afbeelding op website. Het valt hierdoor minder op wat op de naambord staat.

Prachtig!

Prachtig gemaakt en bij vragen prima reactie.

Onberispelijke kwaliteit.

Het betere werk!

Zeer goede service

Snel, precies en goed product

Top bedrijf!

Snelle reactie, gelijk voorbeeld binnen. Binnen driedagen in huis

Uitstekende service, levering en kwaliteit

3 RVS parkeerborden besteld. Per mail de vraag gekregen om een hogere kwaliteit logo aan te leveren. Snel verwerkt en met een beter resultaat dan verwacht. Top

Netjes afgewerkt!

snel en goed!

snel en goed geholpen, binnen 1 dag in huis

Goed en snel!

Binnen 3 dagen lag mijn bordje al in de brievenbus waar een schoenmaker er 1,5 week over zou doen. Het is een kerstcadeau dus prima op tijd binnen. Dank jullie wel!

Prachtig naambordje!

Wij hebben een naambordje met daarop ons huisnummer bestelt in een karakteristieke stijl voor ons jaren 30 huis. Van te voren kan je via de website een ontwerp zelf maken en zien hoe het eruit gaat zien. Het bordje ziet er waanzinnig uit is van goede kwaliteit, past prachtig bij ons huis!

Duidelijk en goede product. Top service

Zeer goede en snelle service

Snel en goed

Demlevering was snel en naambordje ziet er goed uit. Prima prijs ook.

Snel en netjes naar wens geleverd

Boven mijn verwachting. Ook snel geleverd en ook netjes en goed en beschermt ingepakt!

uitstekend

snel, accuraat, mooi en snel. Prima gedaan!

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen