Snelle reactie via de mail en de levering was ook super snel! Het resultaat zag er mooi en netjes uit. Ik ben blij!

De bestelling bleef even ‘hangen’ maar nadat ik gebeld had, was het super snel en mooi geregeld

Blij met ons gietijzeren naambord. Snel geleverd en ziet er top uit.

Perfect geregeld!!!

Nadat wij onze bestelling hadden geplaatst, liep alles als van een leien dakje, orderbevestiging, proefdruk en levering in nog geen 4 dagen. Ga zo door jullie zijn tegenwoordig een uitzondering en wij kunnen het weten na een jaar verbouwen. Mvgr. Ruud Koning.

goed en snel geregeld

goed en snel geregeld was mijn eerste ingeving. korte lijnen mbt het bestellen - betalen - en afleveren

snel, goedkoop en goed

Goede website, snelle reactie, prima digitaal voorbeeld en snelle levering. Gewoon top. Ooh ja, ook niet duur.

Snelle levering en via een proefdruk akkoord gegeven.

Alles naar verwachting.

Heel tevreden met het resultaat! Vriendelijk aan de telefoon, prettige ervaring.

Een naambordje zoals gewenst.

Keurig geleverd en precies zoals het voorbeeld aangaf. Zeer tevreden over de levering.

Mooi en goed resultaat

Fijne site met mooie producten. Makkelijk te bestellen en selle levering Mooi bordje

Naambordje conform bestelling, zelfs inclusief bevestigingsmateriaal

Voldoet precies aan de wens/ verwachting

Ik heb een naambordje besteld. Mooi gietijzer! Precies zoals ik gehoopt had…. De letters zijn mooi, al zijn de letters wel beetje blauw wit van veraf vallen de letters niet zo goed op, maar misschien was dat aan te passen en heb ik dat niet gezien! Ik ben zeer tevreden met het product en geleverd binnen 3 dagen, zoals gezegd! Zeker een aanrader :)

Heel tevreden

Was mooi op tijd geleverd ! Compleet met alle bevestiging middelen! Prima !

Snel en goed

Snel en goed

Snelle reactie na vraag om aanpassing lettertype

Alles klopt, bedankt ’Naamborden’

super

Mooie afwerking. Goede kwaliteit Vlugge levering

Goede prijs - kwaliteit en snelle reactie en levering

Prima geprijsd en kwalitatief goed product. Snelle reactie en levering. Raad ik iedereen aan.

Perfect!

Heel mooi naambordje besteld. Snelle levering!

Goed contact gehad en goede kwaliteit producten.

Snelle service ook aanpassing via chat

prachtig

Mijn bestelling was heel snel en daardoor kon ik het toch nog als verjaardag geven. De ontvanger was super blij

Super! Snelle levering precies volgens afspraak.

Duidelijke website. Het is eenvoudig om je wensen door te geven.

keurig netje meedenkend

net en keurig bedrijf meedenkend

Heel goede service

Ik kreeg eerst een proefdruk via mail en na bevestiging werden de huisnummers snel en geleverd in een beschermende verpakking.

Snelle en goede levering

Na een contact via de website zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Een grootvoordeel is dat er eerst een voorbeeld wordt getoond voordat er wordt geproduceerd. Perfecte afhandeling.

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen