Ze leveren snel en netjes je bestelling. Krijg eerst voorbeeld. Na goedkeuring binnen 1 dag in huis

Top service.

Had een paar jaar geleden wat bordjes besteld voor drumstokken van bekende drummers. Graag wilde ik dezelfde opzet, maar helaas was het via de site wat anders dan voorheen. Na even bellen konden ze de oude bestanden vinden en andere bordjes maken in precies dezelfde stijl, érg blij mee! Dat is meedenken met je klant en een stapje extra doen.

snel en fliexibel met verzoeken

Supersnelle levering en fijne klantenservice. Ik had afwijkende verzoeken voor het formaat van het bordje en de layout en daar wordt helemaal rekening mee gehouden.

Kwalliteit en service, beiden top!

Snel geleverd en prima bordjes

Fijn bedrijf met adequate medewerkers

Een huisnummer bord laten maken hier. Op de website ontwerpen ging makkelijk en met 1 telefoontje en opmerking bij de bestelling is de speciale wens in vervulling gegaan. Vervolgens ook nog eens een hele snelle levering van 2 dagen. Product kwam onbeschadigd in beschermfolie aan.

Goede informatie vooraf, snelle communicatie over de uitvoering, snelle en correcte levering

Makkelijk uitzoeken en snelle levering

Heel goede website voor het samenstellen van naam bordjes! Snelle en correcte levering! Helemaal top!

Snel en klantvriendelijk

Er werd nog nagebeld wat ik precies wilde hebben. Prijs kwaliteit verhouding prima!

Prima bedrijf met goede klantenservice

Snelle service en geen chatbox voor vragen maar een echt persoon. Zeer tevreden

Vriendelijke hulp bij het bestellen!

Snelle levering, goede prijs en ziet er mooi uit

Fraai resultaat

Prettige communicatie, snelle levering en fraai resultaat. Ik bestel hier al jaren om dezelfde stijl aan te houden bij wisseling van bewoners in dit pand.

Gewoon goed!

Snelle levering. Het naambordje is prachtig!

Ziet er goed uit en snel en betaalbaar

Ziet er goed uit. Snel en betaalbaar!

goede ervaring. prima verzorgd

NVT.

Makkelijk, snel, zonder gedoe en een geweldig eindresultaat. Je krijgt wat je ziet. Bedankt!

Zeer goede service!

1ste zending was iets te dun ingepakt en dus helaas kapot gegaan (bezorgers waren aan het pakket te zien ook niet erg voorzichtig geweest). Ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Extra dik ingepakt. En deze is goed aangekomen en mijn man was er superblij mee! Het was een verjaardagskado voor hem. Dankjewel voor de top service! En het mooie naambord.

Goed en makkelijk

Snel gevonden en snel en prima geregeld

Top,

Na dat ik via website iets heeft besteld , krijg je heel erg snel een proefdruk, daarna kan je ook nog telefonisch contacten.

Uitstekend!

Exacte uitvoering van het bestelde naambord en snel geleverd.

Goede kwaliteit

Duidelijke website Product uitsteken

Vlot geregeld

Vlot geregeld

Heel vriendelijke, vlugge en perfecte behandeling van mijn bestelling

Topservice

Ik heb af en toe een naambordje nodig voor appartementencomplex van VvE. Die dienen er allemaal steeds hetzelfde te blijven uitzien (kleur, formaat, lettertype, afstand bevestigingspunten). Ondanks dat het soms bestelling van één stuk betreft, wordt er netjes door hen vooraf gebeld om te controleren of alles correct is.

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen