Hoge kwaliteit, fijn advies, goede eindcontrole

Bij de bestelling werd er contact met mij opgenomen om nog een aantal zaken te verbeteren. Dat is perfect.

Goede service. Attent, toen ik een vergissing had gemaakt met het lettertype, werd dat dadelijk gezien en werd ik erover gebeld, waarna de fout hersteld werd. Snelle aflevering. Tevreden over het resultaat.

Product was in 1e instantie te donker afgedrukt, maar na emailcorrespondentie is inmiddels een aangepast product onderweg.

De verwachting volledig waargemaakt

Snelle levering, goede kwaliteit-prijs verhouding, mooi product. De verwachting volledig waargemaakt.

Супер

Быстрое изготовление, быстрая доставка, приемлемые цены. Рекомендую

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Mooi, snel en een goede prijs

Goede prijs kwaliteit, snelle levering en een geweldig naambordje. Kortom zeker een aanrader als je op zoek bent naar een naambordje!

Prima.

Service goed, ze belde om detail af te stemmen, wat ik zeer op prijs stel. Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle verzending.

Naambordje ziet er keurig uit, vlotte levering

Komt afspraken na, vlotte levering

Mooi en stijlvol naambordje

We hebben een RVS naambordje besteld; het ontwerpen via de website verliep eenvoudig. De site laat al goed zien hoe het bordje er straks in het echt komt uit te zien. Bordje werd snel geleverd, binnen 3 dagen lag het in de bus. Montage is ook eenvoudig: 2 pluggen\schroeven in de muur en ophangen maar.

Perfect en snel.

De messing naamplaat is exact zoals ik het wilde hebben. Het eigen ontwerp is perfect overgenomen. De levering was 3 dagen. Dus ook snel. Super bedankt. En eh, ik ga er binnenkort nog één bestellen voor de achterdeur!

Top kwaliteit en perfecte service

Ik heb 2 borden via Naamborden besteld en ben met beide zeer blij. 1 bord is met de hand beschilderd vanwege een specifiek lettertype van mij logo. Dit is zeer vakkundig en strak gedaan. Een aanrader!

Mooie producten

Mooie producten, keurig volgens afspraak geleverd. Niet de goedkoopste, wel kwaliteit.

Super snelle levering!

Voldoet aan verwachting

Prachtig mooi!!

Het ziet er mooier uit dan ik dacht. Materiaal is zwaar en echt mooi. Ook zeer goed verpakt aangekomen. Leuk en hopenlijk geslaagd vaderdagkado!!

Correct, snel, goede uitleg en mooi uitgevoerd.

Goede keuze op de website en gewoon direct besteld, de prijs is netjes en ik kreeg de stickers de volgende dag in de bus. Er zat een leuk handgeschreven note bij en een goede uitleg hoe te plakken. Het eindresultaat is netjes en maakt onze entree gewoon af.

Nette snelle levering.

Perfect!

Keuze gemaakt voor leisteen met een eigen afbeelding. Je bestelt iets maar weet niet hoe het er in het echt uit zal zien. Dit overtrof mijn verwachting!! Daarnaast snelle levering en goed verpakt.

Gemakkelijk geregeld, prima editor en snel zonder extra kosten ontvangen.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levertijd en kwaliteit. Super makkelijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel mooi en passend ja/nee plaatje van rvs

Ik wilde graag een passende ja/nee "sticker" op de voordeur. Jammer om op een mooie, strakke rvs brievenbus een plastic sticker te plakken. Dit is nu gelukt met dit rvs plaatje!

Leuk, je eigen ontwerp en een snelle levering!

Leuk om je eigen naambordje voor aan de deur te kunnen ontwerpen. En dat voor een mooie prijs. Daarnaast wordt het snel geleverd. Top!

Speed en goed werk

Wat een snelle levering en mooi bordje

Ontzettend bedankt voor het prachtige bordje en voor jouw advies met betrekking rot de lettergrootte. We zijn erg blij met het eindresultaat!

keurige naamplaatjes

correcte afhandeling prettig contact met mooie naamplatjes geleverd helemaal volgens afspraak

Correcte levering. Heel snel geleverd. Dank u wel. Vriendelijke groet pedicure carine

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen