Heel mooi naambord maar geen handleiding

Naambord is prachtig. Wel jammer dat er geen handleiding bij zit om het bord te bevestigen.

Goede service en snelle levering.

Naambordje via de site willen bestellen. Lukte niet. Na telefonisch contact super goed geholpen. Resultaat een mooi naambordje. En snel geleverd.

Zeer snelle en goede service

Ik ben erg tevreden. Binnen 2 dagen had ik het op maat gemaakte naambordje al in mijn brievenbus ontvangen. Goede en snelle service!!

Snelle levering, afwerking matig

Levering en productie zeer snel. Afwerking van het naambordje zelf had mooier gekund, zeker voor een eenvoudig bordje

Super mooie plaatjes

Ik heb super mooie plaatjes met namen mogen ontvangen. Ik zat eerst naar de RVS plaatjes te kijken maar die waren voor mijn doel iets te duur. Op de overzichtelijke website kwam ik gelijk uit op de plastic plaatjes. Heel snel kunnen maken met de builder! Al heel snel kreeg ik de plaatjes binnen en ben er super super blij mee!

goede prijs kwaliteit verhouding, heel leuk gedaan, korte lijntjes, goed overleg, ben zeer tevreden.

Het uiteindelijke resultaat is wat ik ervan verwachtte. Er werd contact met mij opgenomen omdat ik zelf een verkeerde verhouding had gemaakt in het "ontwerp". Terecht werd me iets anders geadviseerd, daar was ik zeer blij mee. Snelle levering.

snel en vriendelijk

Mijn bestelling was snel ingelevert. Goed kwaliteit en vriendelijk communicatie.

Prima product, snel verstuurd

Mooi afgedrukt op een stevig plaatje, met zelfklevend stripje voor de plaatsing. En dat alles snel afgeleverd voor een mooie prijs.

Mooi bamboe bordje, precies naar verwachting

Makkelijk te ontwerpen, goede kwaliteit en snel geleverd!

Snelle goede service

Mooi resultaat, helemaal top!

Ik had mij vergist in de afmeting van het naambordje. Dit kon zonder problemen en voor dezelfde prijs worden aangepast. Top!

Na aanvraag, keurig een voorstel met voorbeeld, na akkoord, snelle en correcte levering. Geen enkele negatieve ervaring. Kortom Top! Hier kunnen nog heel veel webshops een voorbeeld aannemen.

Vakmanschap en perfecte service

Ik ben reeds geruime tijd Syndicus voor een appartementsgebouw. Ik bestel alle naamplaatjes, etc... steeds bij naamborden.nl en ik zal dit blijven doen. Reden: zie hoofding van deze beoordeling. Tot een volgende bestelling. Grt. Hugo De Mulder

Het product voldoet niet aan de omschrijving

Op de site staat dat de naamborden gedrukt worden. Dit is niet het geval. De tekst wordt middels plakletters opgebracht. Dit is totaal iets anders dan wat er op de site staat. Ik vind het misleidend. Het bord zelf voldoet wel aan de verwachtingen en conform de omschrijving op de site.

Perfect uitgevoerd!

Bij een volgende keer bestel ik ook weer hier.

Erg tevreden over het eindproduct.

Ben erg blij met het naambord. Prijs kwaliteit is zoals verwacht.

Snelle levering en goed.

Voldoet prima aan de verwachting!

Goede kwaliteit, mool verpakt en een snelle levering.

Snelle en goede service

Men denkt mee en goede snelle service. Meer dan tevreden met het resultaat!

meest klantvriendelijke en servicegerichte bedrijf!

bestelling geplaatst, wenste een ander formaat welke niet via de site te bestellen bleek, mail verzonden en alles binnen een uur voor elkaar, geweldig!

Super mooi naambord

Ik kwam op internet de site tegen om een naambord voor mijn zoon te bestellen, kon eigen letter type kiezen, via e-mail kon ik nog vragen stellen, het naambord werd super snel geleverd, is van goede kwaliteit en is een sieraad aan de gevel van zijn huis

Precies wat ik wilde!

Kwam op tijd binnen en was helemaal naar wens zoals ik het had ontworpen

lekker makkelijk en goede kwaliteit

ze snappen het gewoon, naambordjes zonder gedoe, perfect geregeld.

Mooi product, snel geleverd

Geleverd bordje Ja/Nee in RVS komt zoals aangegeven op de website. Levering comform afspraak.

Top bedrijf

Top bedrijf. Reageert heel snel