mooi

goede service, prijs en kwaliteit

mooi uithangbord, perfect op kleur, snel geleverd, kortom een 10 met een griffel!!!

precies wat is zocht

na de moeilijke keuze ( er is zoveel mogelijk ) heb ik een keuze kunnen maken en ben er tevreden mee. tenslotte is het een versiering van de gevel i.p.v. gewoon een huisnummer.

Helemaal blij

Het persoonlijke naambordje met eigen afbeelding is heel mooi gedrukt! Goede kwaliteit, prettige communicatie en snelle service. Aanrader!

Goed geholpen, snel geleverd en (niet onbelangrijk) een leuk bordje!

Naambordje cadeau gedaan. Na de drukproef te hebben laten zien, waren er toch andere wensen. Hier ben ik goed en snel bij geholpen. Mooi dat dit zo bedrijf zo flexibel werkt. Erg tevreden.

Mooie kwaliteit, zeer tevreden

In 1 woord, keurig! Zeer tevreden!

Kwaliteit en snel

Mooi naamplaatje dat snel werd geleverd. Ik werd zelfs nog telefonisch gebeld of de wat afwijkende bestelde layout wel echt de bedoeling was. Prima!

Snel en zoals besteld geleverd

Snel en zoals besteld geleverd

Mooie interface, handig, voordelig en snel!

Ons bedrijf heeft vaak naamplaatjes nodig voor klanten die een gepersonaliseerd product moeten hebben. We kopen nu al een paar jaar hier onze plaatjes. Altijd goed en een makkelijk bestelproces.

Snelle klantenservice + goed product

Ben erg blij met ons naambord. Had de hulp van de klantenservice nodig vanwege een storing op de website en mijn mail/vraag werd binnen no-time opgepakt en beantwoord. Met als gevolg dat ik een naambord heb wat precies past bij mijn wens.

Snelle service, een extra mailtje om te dubbelchecken of het ontwerp naar zin is en na bevestiging de dag erna geleverd, super!

Snel en netjes!

prima kwaliteit en goede communicatie.

Precies wat ik besteld had en keurig op tijd geleverd.

Ik kan het andere aan prijzen.

Geweldige service

Hele goede service je krijg eerst een voorbeeld toegestuurd via de mail heel erg fijn

prachtig uithangbord naar eigen ontwerp

Eenvoudig om een eigen ontwerp te maken op een uithangbord naar keuze. Goede service bij ondersteuning bij vragen. Er wordt eerst een proefafbeelding overlegd voordat ze overgaan tot het maken van het bord. Het bord is prachtig!!

Goede service!

Je krijgt nog een digitale proefdruk toegestuurd. Dat is erg prettig als je niet dagelijks zoiets besteld. Goed geholpen en snel geleverd.

Snelle levering op maat, mooi resultaat. Drone plaatje op tijd binnen voor vakantie.

Snel geleverd en prijs/kwaliteit

Ons naambordje werd snel gemaakt, ook goede communicatie via mail over je bestelling. Na afronding van ons naambordje hebben we het snel in ontvangst mogen nemen.

Hele fijne webwinkel

Dit is de derde keer dat ik hier iets bestel en heb dit voor de derde keer als zeer prettig ervaren! In de editor zelf een ontwerp gemaakt en verzonden. Er wordt altijd nog even nagebeld om ervoor te zorgen dat het bestelde eruit komt zoals het moet. In dit geval met de vraag of ik het logo in een ander formaat kon aanleveren, ten goede van het resultaat (en gemak van werken). Zeer snelle afhandeling!

Snel en goed

Prima naam plaatje op maat, simpel afgeleverd in envelop, makkelijk te bevestigen.

Uitstekende service

Goed bereikbaar voor vragen. Snelle levering.

Deze mensen zijn goed bezig, ik bestel een naam bordje heb meteen kontact met dit bedrijf via de mail wat voor letters ik wil hoe het op gesteld word helemaal naar het zin ga zo door . Word na een paar dagen verzonden en hangt nu al aan de muur.

Uitstekende ervaring

Snel, simpel, betaalbaar en kwaliteit, zoals het hoort!

Prima geregeld

Heel handig, de online designer. Eindresultaat netjes verzorgd en op tijd geleverd. Alleen maar positief dus.

Goede communicatie,mooi resultaat.

Werd met mij gecommuniceerd of ik het ontwerp goed vond.Ik wilde nog iets veranderen,meteen gedaan.Een dag later was het naambordje er. Super service

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen