Topkwaliteit en service

Prima bestelproces, waarbij we voordat het naambordje werkt gemaakt we eerst een digitaal voorbeeld ontvingen. Het resultaat was precies wat we hadden gehoopt. Al met al super.

Geweldige service en snelle levering

wij ontvingen eerst een proefdruk 2 dagen na akkoord onze naambord al binnen. Net zo mooi als op internet.

Mooi product top

Mooi naambordje, snel geleverd. aanrader.

Zeer aan te bevelen

Een serieus bedrijf die de klanten ook serieus neemt dat is mijn ervaring. Ik heb het als zeer prettig ervaren en kom zeker terug en zal het aanbevelen bij vrienden en familie.

The Best

Snel en goed

Gewoon super

Goede prijs kwaliteit, snelle levering. Echt top

Snel goed

Goeie website makkelijk te ontwerpen, snel en goed geleverd

Prima service en kwaliteit

Al snel ontvingen we een proefdruk van ons huisnummer. Na goedkeuring werd het ook snel geleverd. Prima product!

Snel, mooi

Besteld , snelle service mail, daarna na 1 dag in huis. Mooie kwaliteit en alles meegeleverd

Mooi en snel geleverd in een mooie verpakking en is een kwaliteitsproduct

Mooi design!

Ze sturen eerst een mailtje met daarin een PDF voorbeeld van je naamplaat. Echt super service en mooi snel gemaakt! Bedankt!

Geen bevestigingsmateriaal

Voor deze prijs had ik wel een schroefje of dubbelzijdig tape erbij verwacht... nu moet ik weer naar de winkel om dat erbij te halen...

Erg blij met het naamplaatje

Naamplaatje besteld, en is erg mooi geworden. Fijn dat je lettertypes kan kiezen.

Goed en betaalbaar.

Zelf als verkoper van naamplaten vind ik de service en prijs gewoon super. Mvg Marcel Thimister Schoenmakerij Calzolaio Landgraaf

Mooi bord

Leuk dat je het zelf kunt ontwerpen qua stijl en lettertype. Past nu mooi bij ons landgoed.

Vlote en correcte service

zeer tevreden van de producten

Van bestellen tot leveren: alles even makkelijk en soepel. En het naambordje is prachtig geworden. Thnx!

Er werd eerst een ontwerp van het naambordje gestuurd en na goedkeuring gemaakt en opgestuurd. Het enige wat onbrak, was een track & trace nummer wanneer het bezorgd zou worden. De postbode had ook niet vermeld waar het pakje opgehaald kon worden. Uiteindelijk zijn we erachter gekomen. Als ik ee t&t nr.had gehad was ik thuis gebleven. Het naambordje is mooi!!

Fijne terug koppeling en prima afgeleverd

Prima Service

Kwaliteit

De kwaliteit is super het product was goed verpakt en is makkelijk te monteren ik ben zeer tevreden

Blij verrast

Wist niet helemaal wat te verwachten, maar ziet er prima uit. Blij mee.

naambordje helemaal naar wens

bordje precies zo als ik gehoopt had. Snelle levering!

Goed opgelost, prima service!

Het samen stellen van je eigen ontwerp voor e n naamplaatje werkte prima. De volgende dag had ik hem al binnen. Wat me verbaasde, er stond andere tekst op dan de tekst die ik zelf had bedacht. Via de chat, op de website, contact met hen opgezocht. Hier werd direct op gereageerd en opgelost. Het verkeerde plaatje hoefde zelfs niet retour. TOP SERVICE!

Wauw

snel, mooi en niet duur wat wil je nog meer !!!

goede producten, goede service

Snelle levering van mooie naamplaten

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen