Mooi stukje kwaliteit

Ik heb gekozen voor een houten (bamboe) naambordje, deze is nog mooier geworden dan verwacht! Zeer tevreden, mijn complimenten

Ik ben heel erg blij met mijn naambordje. Het is een cadeautje voor mijn man dus ben ik heel benieuwd of hij net zo enthousiast is als dat ik dat ben. Hele snelle service en fijn dat het concept wordt gestuurd voor goedkeuring. Ook de levering ben ik erg blij mee. Het bordje het ik woensdagavond (laat) besteld en zaterdag was het al binnen. Super snel :)

Goede en snelle service

Twee keer naambordjes besteld en steeds fijn en deskundig geholpen.

Fraai!

Snelle reactie. Ik was niet enthousiast over het ontwerp en heb dit zelf aangepast. Daarna ook een snelle reactie en een prima resultaat. Ik ben tevreden!

Superprofessioneel

Superprofessioneel en vlot Dank jullie

Kwaliteit

Het is altijd maar afwachten hoe het er uit ziet als je zoiets bestel, maar ik ben aangenaam verrast. Het plaatje met eigen tekst ziet er goed en is van zeer goede kwaliteit. Mocht weer iets nodig hebben dan bestel het het zeker weer hier.

Super!!!

Ik ben perfect geholpen. Ook de service van hun kant was fantastisch!! Een echte aanrader!

top

super netjes en snel geleverd

Uitstekend!

Duidelijke website en super snelle levering!

Supersnel geleverd, mooi bordje!

Zelfs nog opgebeld omdat ik mijn huisnummer was vergeten te noteren. Snelle afhandeling en levering. Ik ben positief!

Na de bestelling mijn Drone plaatje supersnel thuis bezorgd en prima kwaliteit dus een aanrader voor iedereen

snelle service

mooie en duidelijke website en een snelle service. En blij met mijn nieuwe huisnummers!

Als ze in het engels zeggen 'They do what they say on the tin!'

Alles keurig geregeld.

Zal zeker hier weer bestellen!

goede service

De bestelling werd meteen behandeld en heb die in een paar dagen ontvangen.

Naamplaatje met foto op bamboe, heel leuk en goed afgewerkt

Was ook supersnel geleverd

Super goede service en een top product

Goede service, reageren snel en het product is nog beter dan verwacht.

Ik ben enthousiast !

Zeer positief , snel geleverd . Na een proefdruk lag het binnen 3 dagen in de bus. Ziet er schitterend uit , een aanrader ! Dank jullie wel !

Prachtig maatwerk, snel geleverd en topservice

Persoonlijke behandeling en mooi maatwerk. Super snel geleverd en snelle reactie op eventuele vragen. Ik zou het iedereen aanraden!

Goed en volgens verwachtingen

Geen op en aanmerkingen. Gewoon goed!

Goede levering

Op tijd en een goede bezorging.

Mooie letters, snel geleverd was alleen iets te breed

Snelle levering. Mooie letters. Paste alleen niet. Maar ik kon er makkelijk een stukje vanaf knippen

Zeer snelle levering! Product helemaal naar wens.

Snel geholpen via mail en chat, online alles te regelen en binnen paar dagen het naambord in huis

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen