Snel en mooi

Het naambordje was snel en zeer eenvoudig te bestellen. Hij ziet er mooi uit en werd binnen 3 dagen bezorgd

Mooie kwaliteit!

Prima service. Het lukte mij niet om er figuurtje erbij te plaatsen. Gewoon bij de opmerkingen gezet en perfect geregeld. Mooie naambordjes, netjes gegraveerd snel geleverd

Vlotte service en goed contact. Mooi product.

snel en precies wat ik gevraagd heb

Ik wilde iets afwijkend middels chat gevraagd en alles kon!

Goede service Snelle levering

Heel leuk en mooi bordje

Heel leuk en mooi bordje alleen kleiner dan gedacht.

Prima bedrijf

De bestelling op maat werd in twee vormen voorgelegd, en keurig uitgevoerd.

Snel en accuraat

De vragen die ik had omtrent het naamplaatje, wat in mijn geval aan bepaalde maten moest voldoen, werden na mijn mail telefonisch opgepikt. Hierdoor ben ik veel sneller geholpen. Mijn dank!

Helemaal blij

prima service. Vooral even de check of er nog iets veranderd zou moeten, vond ik erg prettig. Via de computer lukte mij dit niet. Bedankt!

Super netjes geregeld!

Na mijn bestelling kreeg ik via de mail een voorbeeldje hoe het bordje zou worden, met de vraag of dit zo goed was. Na het bevestigen dat ik dit bordje zo wilde hebben had ik hem binnen twee dagen in huis! Het ziet er super netjes uit, worden zelfs schroeven bijgeleverd.

Ik kreeg nog een voorbeeld toegestuurd of het akkoord was zoals op de rekening. Snel verzonden dus dikke prima.

Fantastisch naambordje gemaakt wij zijn er erg blij mee,

Fantastisch naambordje gemaakt wij er super blij mee

Snel mooi en voordelig

Kregen eerst nog een proefdruk om te controleren. Alles helemaal goed en snel geleverd aanrader!

Snelle service en mooi product

Goede kwaliteit, snelle levering

Tevreden

Product voldoet aan de verwachting

Afspraak nagekomen.

Mooi bord, grote kwaliteit!

Wat een super snelle service !

Ik hoven echt zeer tevreden en blij met ons naambordje. Bedankt voor de snelle service erg blij mee

Prachtig

Het naambordje was precies zoals ik had gehoopt. Ook de kwaliteit van het naambordje is heel goed

Mooi product, exceptionele service

Mooi bamboe naambord besteld fijn milieuvriendelijker dan metaal. Hun service was snel en voortreffelijk: ze belden uit eigen beweging omdat ze een fout vermoedden in het ontwerp.

Hele goede service en kwaliteit!

Service was perfect Snelle verzending Keuring netjes verpakt incl. garantiebewijs En de kwaliteit is ook uitstekend Zeker een aanrader

Goede service, prima product

Snelle reactie op mijn bestelling in een persoonlijke Mail. Snelle afhandeling na proefdruk en verzoek om vier gaatjes werd aan voldaan. Ik kreeg zelfs nog het bevestigings materiaal meegestuurd. Zonder meer een aanrader. Eefje

Net mooi plaatje, goede service ! Jammer van de afwerking.

Nette service, goede design website. Het naam plaatje op tijd en netjes ontvangen. Allemaal goed. Wat jammer dat dan de dubbelzijdige tape achterop helemaal scheef zit. Helaas is het hele goede dubbelzijdige tape.

Snelle levering, perfect product.

Niks op aan te merken. Alles tip top!

Absoluut top maatwerk

Ze belde er zelfs nog even achteraan en kwamen met goede suggesties. Zeer tevreden!

Het kunststof messing plaatje lijkt echt messing! Top!

Zie hierboven

Gorterplaats 17