Prima service en goede kwaliteit

Ik heb naambordjes besteld en had ze 2 dagen later al in huis, top!

Super service!

Goede snelle behandeling. En persoonlijk telefonisch contact.

Alles verliep vlekkeloos!

Service is goed! Werd tot 2 keer toe benaderd of de lat out goed was... Daarna ook snelle levering. Naamplaatje ziet er goed uit, prijs kwaliteit verhouding helemaal niks mis mee

Via internet besteld en ook nog eens prettig telefonisch contact gehad met een medewerker...naambord

Zeer positief...mooi naambord en snelle leverong

SUPER

prettig contact, goede informatie en snelle en keurige verzending

Kan niet beter!

Van een handige website, via zeer vriendelijk telefonisch contact, naar een heel goed ingepakt, zeer mooi product van goede kwaliteit dat snel geleverd is. Kan niet beter!

Prima service.

In eerste instantie is de levering fout gegaan. Daarna is het prima hersteld..

Top product! Erg tevreden mee.

Snelle actie op de aanvraag. Direct bericht en mogelijkheid te overleggen. Top, Binnen No Time thuis.

Mooi bordje en snelle service

Het bamboe bordje is erg mooi geworden en past heel goed naast de deur.

Alles perfect zoals beschreven op de website. Zelfs telefonische check en snel geleverd.

Goede kwaliteit, fijn contact

Zeer snelle levering. Van te voren een digitaal voorbeeld, dat was wel prettig. Ik was wat vergeten op het naambordje. Dit was snel opgelost.

super blij met naambord

ben super blij met mijn naambord

Goede service en goed kwaliteit

Een goede ervaring

Keurig geregeld en wordt snel vervaardigd en verzonden. Aanrader !

GEWÉLDIG

Supersnelle reacties en levering echt heel mooi we zijn er erg blij mee

Snel, netjes en vriendelijk

Goede service, snelle levering!

zeker aan te bevelen! De communicatie is erg goed en vriendelijk en ik had mijn naambordje binnen 2 dagen al in huis!!

Goeie prijs

Voor ons passend assortiment. Na bestelling krijg je een bevestiging maar daarna blijft het stil. Na gebeld te hebben blijkt dat ze wachten op de leverancier en krijg na een mailtje paar dagen later van onze kant een track en trace code via de mail. Bij ontvangst blijken de M4 stiften er niet bij te zitten maar na wederom een telefoontje een paar dagen later deze alsnog ontvangen. Kortom: goed assortiment en prijzen maar communicatie kan beter.

duidelijke communicatie en een goed produkt

de NEE-JA sticker die ik heb besteld en geleverd gekregen is een mooi produkt. Het zat verpakt in een passende envelop met mooie boodschap. De communicatie rondom bestelling en levering was prima en duidelijk. Aanrader!

Ik ben erg te spreken over de service. In een mailtje ontving ik de vraag of mijn bestelling juist was. Bij nader inziens was het bordje dat ik bestelde én te klein én de informatie op het bordje was niet volledig. Dit hebben zij meteen aangepast en opgestuurd. Kan niks anders zeggen dan top.

Prima, snelle service

Prima, huisnumner was er snel

Mega customer centric approach!

Prima en op tijd geleverd

Prima en op tijd geleverd

Voldoende

De kleuren op de website komen niet overeen met de daadwerkelijke kleur.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen