De service is prima en de zwarte huisnummers van 30 cm groot zijn heel mooi!

Fijne ervaring!

Zeer goeie service

Goede klanten service en snelle levering

Ik kwam er met hun design programmaatje niet helemaal uit maar gelukkig wist hun klanten service raad. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Precies wat ik voor ogen had.

Netjes, mooi bordje!

Mooi bordje! Snel verzonden

Mooi bord jammer van de verpakking

Ik heb vorig jaar een naambord laten maken en die is werkelijk prachtig geworden. Wat ik wel een echte tegenvaller vond is dat het naambord in een doos was verpakt (veel te groot) en deze was opgevuld met afval zakjes van bestelde goederen of zo iets. Mijn verzenddoos was duidelijk voor goedkope afvoer van afval gebruikt. Mijn afvalcontainer was er in elk geval meteen helemaal vol mee en kon ik meteen laten legen a €35,- Het maakt wel dat ik mijzelf eerst eens 2 keer bedenk voor ik weer zou bestellen ondanks het prachtige uithangbord.

Top product snelle levering

Snel en netjes

Fijne tool, mooi product & snelle levering

De tool werkt best makkelijk en we konden zo eenvoudig een mooi product samenstellen. De levering was ook nog eens snel, zelfs in coronatijd

Mooi en snel!

Met een voorbeeld per mail, zodat je weet wat je krijgt. Zeer tevreden.

Super goed uitziend uithangbord

Heel leuk, groot formaat, past helemaal bij het nieuwe huis

precies zoals afgesproken en heel snel!

precies zoals afgesproken en heel snel!

Fijne webshop

Online mijn bestelling willen plaatsen maar daar ik deze iets anders wilde dan online beschikbaar was telefonisch contact gehad en vervolgens mijn product zeer snel en geheel naar wens mogen ontvangen.

Goed geregeld en snel

alles naar wens

mooi plaatje en vlot en netjes verstuurd

Super meegedacht en op de hoogte gehouden door de langere levertijd vanwege het coronavirus. TOP service!

Naamborden.nl is echt een ontdekking.

Ik ben kunstschilder en daarbij gespecialiseerd in nostalgische taferelen. Ik maak mijn werken in bestaande antieke lijsten. Deze voorzie ik midden onder van een goudkleurig bordje met mijn naam en de titel van het werk - net als in vroegere tijden. Eerst kocht deze bordjes bij de hakkenbar maar, doordat ze maar in één lettertype verkrijgbaar zijn, ademen de bordjes daar niet de juiste sfeer uit. Bij Naamborden.nl daarentegen, is er keuze uit verschillende, klassieke lettertypen en kan ik de bordjes helemaal in de juiste stijl maken. Echt een ontdekking!

Goede omschrijving van het artikel

Precies zoals op de site werd weergegeven. Dus mijn aankoop is zoals ik verwacht had. Top.

Top en snel geregeld

Mooi bordje, zeer tevreden met het resultaat

Typfoutje gemaakt, gelijk gebeld en dit werd meteen opgelost! Binnen 3 dagen al thuis ontvangen

Tevreden!

Snelle service, mooi product, goede prijs!

Mooi product tegen een goede prijs.

En ook nog keurig bezorgd. Wij zijn zeer tevreden.

Goede en snelle service!

We hadden het nummerbordje snel besteld en ook binnen enkele dagen al binnen via de post. Goede service en kwaliteit!

Geweldig!

Prima site, makkelijk te bestellen en snelle en perfecte levering! Echte aanrader!

Snel en goed!

Er werd heel snel contact opgenomen na de bestelling om de drukproef te controleren. Toen ik die wilde aanpassen, was dat ook binnen een half uurtje geregeld. Naambordje was binnen 2 dagen in huis. Goede service!

Prima geregeld, extra mail met voorbeeld of alles klopt en snel geleverd.

goed produkt, op tijd geleverd

degelijke kwaliteit

Gorterplaats 17