Snelle goede service van een goed product

Goede kwaliteit van de geleverde naamborden, goede telefonische bereikbaarheid.

Goede kwaliteit van de geleverde naamborden, goede telefonische bereikbaarheid.

Netjes en snel!

Kreeg vooruit een heel duidelijk voorbeeld van hoe het eruit zou zien. En het eindelijke plaatje was precies zo en snel geleverd. Erg blij mee!

Netjes en snel

Netjes en snel

Goed produkt + goede en snelle service!

Erg mooi naamplaatje

Helemaal volgens eigen ontwerp afgeleverd . Mooie kwaliteit . Levering zoals opgegeven . Wij zijn erg tevreden .

Snelle levering en goede klantenservice

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar na 1 telefoontje kreeg ik de volgende dag het goede artikel geleverd. Goede service en ben blij met ons huisnummerbordje.

Prima werk, ook het vooraf bekijken.

Naambordje juist toegekomen, ik heb de bestelling op een slechte datum gedaan, Pasen. Plaatje ingekort en geplaatst prima werk. Bedankt Robert

Mooi naambord en goede en snelle klantenservice

Snelle levering en fijne klantenservice. Helaas zaten er wat lekstrepen op toen ik het bord binnen kreeg, maar ik mocht het terugsturen en een paar dagen later kreeg ik een mooi exemplaar teruggestuurd. Ik ben erg tevreden over hoe de medewerkers meedenken en hoe snel er gehandeld wordt.

Uitstekend!

Ontzettend snelle levering en goede kwaliteit!

Fijn geholpen

Mijn specifieke wensen kon ik telefonisch direct bespreken. Men dacht mee en dat heeft tot een prima eindproduct geleid

Prachtig!

Heel blij met onze nieuwe huisbord! Beetje prijzig maar handgeschilderd en we gaan ervan uit dat deze wel jareeeen hangt. Dus heeeel blij mee dank!

Fijn & praktisch naambordje

Zoals ik zei, fijn, praktisch naambordje, niet te duur ook.

Super service

2x dat ik iets heb besteld hier Eerst ons naambord met foto van onze nijn. Nu een naamplaatje voor op de urn van ons nijntje 😔🐰 Heel mooi gedaan! Heel erg blij mee

Goede ervaring :)

Mooie

Goed kwaliteit

• Poleciłbyś nas? Tak

Prima service!

Goede kwaliteit tegen een mooie prijs.

Prima service en lekker snel bezorgd!

Snelle bezorging!

Goed werkend ontwerpprogramma en daarna snel is in huis! Net resultaat ontvangen. Erg blij mee.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik vond het fijn om eerst een proefdruk te ontvangen, zodat ik precies wist wat ik kon verwachten, alsook de mogelijkheid had om nog aanpassingen te doen. Dit werkte heel prettig. Daarnaast was de levering enorm snel.

Beetje teleurgesteld

Op eerste zicht mooi en net zoals het ontworpen is maar de afwerking van de kopse randen kon beter . De bordjes waren besteld als zelfklevend maar dat zijn ze niet . Dus zelf aan de slag met wat fijn schuurpapier en tube lijm .

Fijn dat ze goed mee dachten toen ik iets fout deed in mijn online bestelling

In mijn online bestelling had ik iets fout gedaan. Nadat ik dit via de mail gemeld had werd er snel contact opgenomen met me en hebben ze mijn fout gecorrigeerd en mij een proefdruk gemaild ter goedkeuring. Nadat ik dit had goedgekeurd is mijn bestelling snel geleverd. Het zag er erg netjes uit. Zeer tevreden!

Dag erna had ik het al in huis. En het zag er goed uit.

Fijne, simpele site!

Bestelling kon ik goed plaatsen en hele snelle levering. De chat was ook heel handig en zeer snelle reactie.

zeer snel en mooi

makkelijk zelf opmaken van je tekst en kiezen van naamplaat en lettertype

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen