Mooie, verzorgde kwaliteit

Precies zoals ik had gevraagd. 1 opmerking: misschien een centralisatietool toevoegen bij het positioneren van de tekst. Vooraan, midden, achteraan.

zeer flexibel. snelle levering. super

Echt pas op het laatste moment kunnen bestellen. Was geen probleem. Keurig op tijd in huis en zag er heel mooi uit. Volgende keer weer bij jullie

Heel snel geleverd. Fijn contact.

Prima service, goede kwaliteit

Mijn adres was niet goed ingevuld, kreeg netjes bericht met vraag of het wel klopte

Snelle service en overzichtelijke website

Goede ervaring. Snelle service overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

Heel goed!!

Allemaal goed geregeld, snel en ik kreeg gelijk een proefdruk per mail. Daarna gelijk de bestelling binnen. Ziet er mooi uit!

Snel en voldoet aan verwachting

Super netjes en snel geleverd!

Netjes!

Het juiste adres voor kwaliteit!

- Goed en onafhankelijk deskundig advies. - Vriendelijk en betrokken. - Overleg van het voorgestelde ontwerp. - Snelle levertijd. - Verzending per briefpost, ideaal, want zo hoefde ik niet thuis te blijven. - Degelijk product omdat er een gratis garantiecertificaat is bijgeleverd.

Uitstekende en zeer snelle communicatie

Hoge kwaliteit en zeer goede en snelle communicatie. Levering was zeer snel.

Naamplaatje

Vlotte levering en afhandeling Product zoals gevraagd.

Heel goed.

Zeer klantgericht en snel.

Quick & efficient

The quality of the product is good and the service was both quick and efficient.

Behulpzaam aan de telefoon en goede, snelle service!

Alles perfect en vlot geregeld.

Goeie service

Snel in huis, mooie kwaliteit/prijs verhouding. Contact via mail was keurig

Goede service en heel snel in huis.

Snelle levering, prima afwerking

Veel keuze voor de opmaak, keurig afgewerkt bordje, goed verpakt, snel geleverd, en dat alles voor een lage prijs!

net bordje, service wat chaotisch

Even voor oudjaar een bordje online ontworpen en betaald. Ik kreeg geen bevestiging per email, en twee dagen later een verzoek om wel hun service te beoordelen - het bordje was ook nog niet binnen. Kon er dus op dat moment nog niet zoveel van zeggen. De vertegenwoordiger van de winkel die contact op mij nam meldde dat er wel een emailbevestiging zou zijn verstuurd, op mijn emailadres dat hij ook gebruikte; niettemin had ik het niet ontvangen (ook niet in de spambox, gecheckt!) De bezorging liet toen nog 2-3 dagen op zich wachten - mogelijk de eindejaarsdrukte bij de post. Toen het uiteindelijk arriveerde was het volgens de specificaties gemaakt en zag er netjes uit. Dus: ik zou ze wel opnieuw in de arm nemen, maar jammer van de wat moeizaam verlopende communicatie rondom de bestelling en de niet heel snelle bezorging (6 dagen : 29 dec - 4 januari).

Klantvriendelijk, topservice en een prachtig eindproduct

Ze hebben meerdere malen voor ons een ontwerp gemaakt, aangezien we een bepaalde wens hadden. Het uiteindelijke product was exact hetzelfde als het ontwerp. Het is een mooi stevig bord, wat in een zeer goede doos verpakt aankwam. Erg tevreden, bedankt.

Snelle levering, vriendelijke service, goede kwaliteit

Hartelijk bedankt voor het mooie ontwerp en de snelle levering. We zijn er heel blij mee

Het zier er prima uit, precies zoals ik had bedoeld

Mijn ervaring is dus prima. Erg tevreden.

Snelle levering, handige website

Mooi gegraveerd, super!

snelle levering en prima product!

prima website. Doen wat ze beloven.

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen