Helder aanbod, snelle levering en hoogwaardig materiaal.

Er is een ruime keuze. De afbeeldingen op de site zijn goed wat het gevoel geeft het product in het echt te hebben gezien. Levering was snel. De producten zijn in d epraktijk net zo als verwacht naar aanleiding van de afbeeldingen.

Goed, duidelijk, snel.

Duidelijke site, zeer snelle levering. Fijn dat er geen verzendkosten bij komen.

Vriendelijke en snelle service en levering

Goede kwaliteit en snelle levering

We hebben een ovale leisteen naambord besteld op 22/12. Met de feestdagen niet meer verwacht deze met kerst nog in huis te hebben. Was ook geen probleem geweest, maar op 24/12 zat het naambord toch in de brievenbus. Ongelooflijk snel, wat een service. En prima kwaliteit. Eindelijk een naambord met de namen van onze twee kinderen. Inmiddels het 3e naambord dat we hier hebben besteld. Eerste met onze namen, daarna werd onze oudste dochter geboren en halverwege dit jaar onze jongste dochter. Daar wilde we het wel bij laten, dus voor ons geen nieuw naambord meer, maar erg tevreden met deze! Bedankt!

Kwaliteit.

Goede service Snelle levering Juiste prijs kwaliteit

Super mooi heel tevreden

Heel snelle verzending en een heel mooi produkt

Super geweldige service

Beste allemaal Ik raad naamborden.nl aan bij iedereen. Wat een super geweldige snelle service. Was door omstandigheden vergeten naambord te bestellen voor de verjaardag van mijn partner. Telefonisch contact opgenomen met naamborden.nl op 23 december. Ik kreeg wouter aan de telefoon. Hij ging direct aan de slag, zodat het naambord nog dezelfde dag de post op kon. In de hoop dat postnl meewerkte om het pakket nog op 24 december te leveren. Het naambordje hangt nu al aan de muur buiten. Dankzij Wouter van naamborden.nl nog op tijd het kado voor mijn partner binnen. Echt super goeie en snelle service

Quick delivery and excellent quality

Snelle levering en mooie kwaliteit. Goed verpakt met extra kerstwensen. Erg vriendelijk allemaal!

Zeer tevreden!

Klantgericht en vriendelijk

Ik had een vierkant huisnummer bordje besteld maar wilde dit veranderen naar een rechthoekige, aangezien mijn huisnummer 4 cijfers bedraagt. Dit was geen enkel probleem en zelf kosteloos. Erg klantgericht en vriendelijk. Bedankt!

Mooi nummer plaatje, vlot geleverd.

Hij is erg leuk

Hij is boven verwachting leuk geworden

Goed, maar wel prijzig

Maatwerk en goede kwaliteit voor een goede prijs!

Omdat ik een klein bordje had ben ik gemaild over de kwaliteit van mijn aangeleverde logo. Ze hebben super goed meegedacht en ben erg blij met het resultaat!

Hele mooie bordjes ontvangen!

Eerst een proef ontwerp ontvangen, met een paar dagen alles binnen.

Prima uitvoering. Snelle levering

2 woorden, helemaal top.

Ik begrijp dat een 10 natuurlijk heel hoog is, maar ik kan niet anders. Dit omdat ik een eenvoudig naamkaartje bestelde en gewoon een mail kreeg of het plaatje als voorbeeld goed was. Top service, 1 dag later had ik het naamplaatje al binnen. Dat is service.

Geweldige aardige mensen

Had nog een vraag over extra bordje en werd meteen goed geadviseerd en kon met andere bordje gelijk opgestuurd

Super mooi naam bordje geworden 👍

Snelle service en snelle bezorging , resultaat ook heel mooi 👍

Super snel en goed

Snel en goed

Snel, attent en correct. Uitstekend dus.

Vrijwel meteen na de bestelling volgt een reactie waarin een beeld getoond wordt van het artikel. Na goedkeuring wordt vervolgens de volgende dag geleverd. Beter hoeft niet!

Makkelijke site, snel geleverd

Product is snel en naar wens geleverd. Echter hebben wij samen bepaald dat de tekst anders moet. Ik zal u dan ook in een aparte mail benaderen met een verzoek.

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Bordjes voldoen volledig aan de verwachtingen. Communicatie en versturen verloopt erg soepel. Prima kwaliteit.

Hoge service graag. Top!

Hoge service graag. Top!

Snelle levering, goede service en mooi product.

Er wordt meegedacht wanneer het pakket niet is ontvangen op het juiste adres. Het product is snel geleverd en ziet er super mooi uit!

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen