Eerst verkeerd geleverd en daarna lang wachten op het juiste artikel

Huisnummer 31 besteld en 37 gekregen. Ik moest het retour sturen maar vervolgens sturen ze niet het juiste nummer op voordat ze het andere terug hebben. Ze kunnen toch meteen het juiste opsturen als service? Het is toch zeker niet mijn fout?

Snel netjes vriendelijk kwaliteit

op tijd en perfect

snel binnengekregen, perfect bordje.

Mijn order Uitstekend verwerkt

Snelle service ook vlotte reactie op mijn mail.

Goede service mooi resultaat

Precies wat we wilden

Kwaliteit en vormgeving prima. Snelle levering

Zeer goede service

Prima, geleverd volgens specificatie

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit met snelle (re)actie tijden

Product Voldoet helemaal aan mijn verwachting

Snelle levering, product is uitstekend. Fijn dat u mij een voorbeeld van het te leveren bordje toe stuurde.

Helemaal prima!

Goede communicatie, net product, snel geleverd. Zeker weten een aanrader! Jammer dat ik geen foto van het geleverde eindresultaat kan toevoegen😉

Vlotte communicatie, duidelijk en snelle levering

Niks op aan te merken. Naambordje was perfect. Prima kwaliteit. Nette en vlotte communicatie.

Mooi product en super snelle levering!

Zeer tevreden over het resultaat.. Mooi product, snelle levering.

Super gedaan en keurig verzorgd.

Keurig mij gebeld of de opgave die ik gedaan had ook zo klopte. Daarna prima verzorgd met een briefje met garantie. Ook netjes schroefjes en plugjes erbij. Prima service hoor

Prima resultaat.

Snelle levering. Eerst ter controle een mailtje gekregen met de juiste tekst. Daarna binnen een week binnen. Zeker een aanrader. Frits

snelle levering.

Na 1x het voorbeeld wat ze stuurde te wijzigen naar een ander lettertype het naambord besteld. Was zeer snel binnen en voldoet aan mijn verwachtingen.

denkt echt mee met de klant voor het beste resultaat

Er werd contact met mij gezocht om het logo op een goede manier op het naambord te krijgen. er werden voortellen gedaan en ook naar mijn wens geluisterd. Het voelde als een goede samenwerking waarbij de expertise van het bedrijf werd ingezet om het naambord zo goed mogelijk naar mijn wens te maken.

Precies wat ik wilde hebben!

Voor mijn bedrijf aan huis heb ik een klein aluminium bedrijfsbordje laten maken met mijn full-colour logo. Wat ik wilde week af van wat er via de website te bestellen was, maar ik ben heel goed voorgelicht over wat er allemaal mogelijk was en ook over wat niet zou gaan. Het resultaat is precies wat ik wilde, en ook nog eens supersnel en superbetaalbaar!

Gewoon zoals het hoort

Het zelf ontwerpen, bestellen en levering zijn buiten gewoon goed te noemen.

Keurige levering

Gebeld of ze eerder konden leveren en dat was mogelijk, erg fijn!

Snel, veel opties en mooi resultaat

Het was eenvoudig om het bordje aan te passen in mijn eigen stijl en er waren veel stijlen om uit te kiezen. Ook levering was rap en werd goed op de hoogte gehouden. Allerbelangrijkste? Ziet er top uit!

Snel en netjes geleverd.

Ik kreeg eerst een mail met proefdruk en kon ik kiezen uit 2 layouts. Na die bevestiging zeer snel en netjes ontvangen.

Snel ontvangen, precies zoals ik het wilde!

Goed, verzorgd en snel

Goed, verzorgd en snel