Prachtig naambord

Goede kwaliteit, prima communicatie en snelle levering!

super

correct , kwaliteit

Een aanrader Je krijgt wat je besteld, met dat beetje extra aan service

Snelle levering. Van tevoren een proefdruk moeten accorderen vanaf een pdf.

Zeer mooi, super kwaliteit met garantie, en dat voor een prikje

Naambordje mag gezien worden! Super! Met garantiekaartje! Wel even ongerust omdat POSTNL 3 werkdagen nodig heeft om in België te leveren, en je geen leveringsstatus krijgt (in tegenstelling tot BPOST) ondanks 3.5€ leveringskosten, maar gezien het mooie resultaat gaan we daar niet over zeuren...

Heel goeie service

Men heeft heel veel moeite gedaan om aan de wensen van de klant te voldoen!

Mooi nummerborden, snel geleverd.

Bij het even snel bestellen me niet gerealiseerd hoe klein 6x6cm is. Maar het is een duidelijk bordje.

Helemaal naar verwachting

Snel antwoord op vragen. Voldoende keuze op overzichtelijke website. Snelle levering. Product voldoet aan verwachtingen.

Snelle levering en het voldoet aan al mijn wensen.

Makkelijk te bevestigen. En het ontwerp is precies zoals ik het me had voorgesteld. Ik heb het naast de voordeur onder de lamp bevestigd zodat hij ook in het donker goed zichtbaar is.

Heel tevreden

Snel geleverd en erg tevreden.

goede kwaliteit, snelle levering

drie naambordjes besteld waarvan één met eigen tekst. Goede kwaliteit en alles snel geleverd.

Super service

Mooi aangekomen maar bij bevestigen al kleine beschadiging ontstaan. Erg kwetsbaar spul

Kwaliteitsproduct en ruime keus

Ruime keuze. Voor ons was belangrijk dat er meer keuze aan lettertypes is dan alleen Times New Roman en nog wat standaard. Het bordje is daarom persoonlijker. Wel zat er in de eerste levering een foutje, maar dat werd zonder problemen en veel vragen meteen rechtgezet met een nieuwe (en juiste) versie . Mochten de schroeven ook nog komen met afdekdopjes dan had ik de maximale score graag gegeven.

Uitstekend naambordje

Uitstekend naambordje en goede levering

Precies naar wens

Snel besteld en precies naar wens uitgevoerd. Goed verpakt ook.

Goed!

Prima verlopen, mooi bord.

Amazing work and fast delivery

We are so happy we our product, good quality and look just perfect! Thank you!!!!

Helemaal prima

Mooie bordjes, snel geleverd, goed contact

Picobello BV

Hele mooie zelfklevende naambordjes. Ik heb er eentje voor bij de deurbel beneden en een voor op de voordeur. Ziet er proffesioneel en verzorgd uit!

Het artikel voldeed 100% aan mijn verwachtingen

Levering duurde de aangegeven tijd.

Snel en goed

Het naambordje online samenstellen is goed gelukt. Daarna werd het bordje snel geleverd.

Resultaat is mooi, kleur anders dan verwacht

Het product zelf, dus de kwaliteit en belettering is prachtig. Ik had alleen afgaande op het voorbeeld verwacht dat hij grijs zou zijn. Hij is echter licht bruin. Dat is jammer. Het heeft nu meer de kleur van klei.

Mooi product

Wat een mooi bord met een hele goede prijs/kwaliteit. Snelle levertijd. En ook een fijne terugkoppeling. Collega waarvoor we dit bord bestelden is ook enorm blij ermee. Dus zeker een aanrader.

Geweldig, alles klopt

Super ervaring. Snelle reacties op mijn vragen en het bord was ook nog eens super snel binnen. Wij zijn ontzettend tevreden en raden het iedereen aan.

behulpzaam

Snelle service, goed contact, behulpzaam

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen