1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Geen positieve punten. Laten een klant werk doen, naamplaatjes ontwerpen, en vervolgens kun je niet bestellen, afrekenen, omdat dan blijkt dat je een code moet hebben. Je moet ineens een bedrijf zijn. Waardeloos, al mijn werk van het ontwerpen voor niks. Ben nu nog boos.
VerbeterpuntenHoe kan het dat niet duidelijk kenbaar wordt gemaakt dat het bedrijf alleen voor medeverkopers is. Ik had namelijk één naamplaatje besteld, op hun site zelf ontworpen, betaald en ontvangen.
Hierna voor mijn medebewoners in mijn appartementencomplex ook 5 plaatjes ontworpen en besteld, en dat ging weer niet. Ze willen blijkbaar geen 50 euro verdienen! Zeer onduidelijk voor klanten. En nu snap ik nog niet waarom ik niet kon bestellen. Waardeloze website.
Verbeterpunt: voordat klant begint met ontwerpen, eerst checken of klant Überhaupt kan bestellen. En waarom eerst wél, ik had immers één levering ontvangen, en waarom daarna weer niet. Ik was gewoon een particuliers klant die voor medebewoners wat plaatjes wou bestellen, wat is daar mis mee?