prima verzorgd.

Makkelijk te ontwerpen op de site. Daarna snel geleverd!

Prachtig

Prachtig naambordje van leisteen , alleen de kleuren van mijn naam en huisnummer zijn wat minder opvallend vind ik als op de site weergegeven wordt . Ook een nadeel dat als bordje nat is de letters en huisnummer niet te zien meer is .. Als ik dat geweten had beter wit kunnen nemen misschien dat dat wel zichtbaar dan is

Goede en snelle service

Prima, top geregeld

Snel en mooi. Zelfs hebben ze nog even gebeld of het allemaal klopte van de kleur. Advies gekregen en daarna is het direct gemaakt en prima verpakt verstuurd.

Super snelle levering.

Duidelijke website en super snelle levering.

Perfect gedaan zoals ik besteld heb

Goede en vlotte verwerking. Veel keuze. Voorbeeld ontvangen en alles vlot verlopen. Ook aan de goedkopere kant tegenover andere bedrijven

Keurig product geleverd

Alles is gedaan volgens afspraak. Enige "minpuntje" was de verzending en tracking. Die werd niet uptodate gehouden. Maar dat neemt niet weg dat de kwaliteit van de producten uitstekend waren.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Zeer tevreden over mijn naambordje! Het bestellen ging erg makkelijk. De meeste tijd was ik kwijt aan het ontwerpen van mijn bordje: je kunt heel veel aanpassen. Lettertype, grootte, kleur tekst, kleur of patroon achtergrond. Heel mooi!

Ziet er mooi uit en mooie bevestigingsonderdelen

Echt waar voor je geld

Kwaliteit naambord prima, maar service reactie waren wel erg kort en bondig

Kwaliteit naambord redelijk tot prima, maar mail reacties waren wel erg kort en bondig. Dit is inmiddels wel het 3e bordje in 10 jaar tijd. Het bedrukte logo was bij de laatste keer wel al heel erg vervaagd.

Alles perfect gelopen !

Handige website om een gepersonaliseerd naamplaatje te maken. Bestelling op zeer korte termijn met Bpost geleverd. Zeer tevreden.

Hele goede service

Naast dat ze mooie naambordjes maken hebben ze een heel fijne service. Ik had een naambordje voor mijn broer zijn verjaardag besteld en dat rechtstreeks naar hem laten versturen. Omdat het dagen voor zijn verjaardag aan zou komen wilde ik niet dat hij aan de enveloppe of in de PostNL app kon zien wie de afzender was. Naambordje.nl heeft hier heel fijn op ingespeeld.

snelle levering,goed produkt.

snelle levering en een goed product ontvangen.

Super service

Ik kreeg een telefoontje na wegens verwarring niet ingevulde afmetingen. Heel sympathiek. En snel binnen gekregen en hélemaal naar wens!

besteld, snel geleverd met schroefjes en plugjes erbij mooi gegegraveerd.

Geweldig mooi naambord

Fijne webshop waar je zelf een eigen ontwerp kunt maken voor een naambord. Snelle levering en goed verpakt. Verkoper komt afspraken na.

Leuke retro naambord voldoet aan verwachting

Echt een leuk naambord tegen een redelijke prijs. AANRADER

zeer snelle levering en prachtig resultaat

zeer snelle levering en prachtig resultaat

mooie uitstraling en snelle levering

Het kost wat moeite om het juiste naambord te vinden. En dan uitzoeken hoe je een gekozen naambord kunt bewerken. Als dat allemaal is gelukt gaat het proces vlekkeloos verder. Na de bestelling een email met het voorbeeld van het naambord. Na de goedkeuring ontvang je de volgende dag de bevestiging dat et naambord is gemaakt. En een dag later is het naambord bezorgd.

Mooi product, fijne service

NB als je bij een naamplaatje een bepaalde opmaak zoekt, moet je het opmerkingenveld bij de factuur gebruiken (niet helemaal voor de hand liggend maar dat is de enige plek).

geweldig

snel en eenvoudig op de site. mail de volgende dag met proef druk , na akkoord, meteen verzonden met track.. echt goede service

Naambord besteld na een supersnelle proefdruk een snelle verzending en een mooi resultaat voor een nette prijs. Blij mee.

Ok

Ok