Naambord helemaal top, levering matig
Prachtig naambord. Solide RVS-plaat, mooi gegraveerd, mooi afgewerkt, precies volgens de opgegeven specificaties gemaakt. Echt vakwerk.
Toch geen 5 sterren, want het leveringsproces was erg moeizaam. En ook de levering hoort bij een professionele afhandeling van een bestelling. De verzending loopt via twee verschillende bedrijven (Intrapost en PostNL), wat natuurlijk extra risico met zich meebrengt. De communicatie tussen beide verzendbedrijven is bovendien niet goed. Als PostNL het door Intrapost aangeleverde pakketje scant, komt automatisch in het digitale systeem van Intrapost te staan dat het pakketje bij de klant is bezorgd. Terwijl het ergens in het PostNL sorteercentrum ligt. Bovendien stopt na die PostNL-scan alle communicatie naar de klant. De site van You Name It belooft ‘binnen 3 dagen in huis’. Na ruim een week was dit pakketje nog niet binnen, en we hoorden ook niets meer. We begonnen ons echt zorgen te maken, want we hadden al betaald omdat het hele bedrag vooruit moest worden betaald, wat niet klopt met de Algemene Voorwaarden.
Over die onjuiste boodschap ‘pakket is bezorgd’ en het steeds uitblijven van het pakketje heb ik twee maal gemaild naar You Name It en naar Intrapost. Alleen van Intrapost ontving ik een reactie. You Name It reageerde helaas niet, terwijl de verkoper verantwoordelijk is tot aan de aflevering bij de klant. Dit is de reden dat we geen 5 sterren kunnen geven.
Als You Name It gaat zorgen voor een betere communicatie naar de klant, is niet alleen het vakmanschap top, maar ook de klantgerichtheid.