Fantastique!

Des personnes à l'écoute et très réactives aux souhaits et demandes. Des nappes magnifiques, de bonne qualité. Je recommanderai chez Cottona. Il est rare de trouver autant de sérieux et de réactivité. Je ne peux que vous encourager à commander chez Cottona. Merci beaucoup et à bientôt.

Uitstekend geholpen bij maatwerk!

Perfect op maat gemaakt tafelkleed. Snelle levering en fijn tekefonisch contact.

Tafelkleed en loper op maat

Omdat de tafel een afwijkende vorm heeft, heb ik een mal gemaakt. Op basis hiervan heeft Cottona een goed passend en netjes afgezoomd. De loper was standaard. Voor het kleed heb ik gekozen voor koninklijk blauw katoen en voor de loper voor lichtblauw katoen. De comminicatie, betaling verliep goed en snel. De produkten waren keurig verpakt. Cottona heeft precies geleverd wat werd gevraagd. Toch verdient het aanbeveling voorafgaand aan de bestelling gratis stofstaaltjes te vragen. Dat kan via de website. Wij hadden dat niet gedaan en waren op de foto's en de beschrijving op de website afgegaan. Achteraf hadden wij dat beter wel kunnen doen. De stof voelt wat stug aan, en het blauw is niet stralend blauw en de lichtblauwe loper oogt wat vaal. Dat valt Cottona niet te verwijten: dan hadden we maar staaltjes moeten bestellen om vooraf te beoordelen.

RAS.

Tout était parfait.

Ik had gebeld of ze diezelfde dag nog wat konden maken en op de post konden sturen zodat ik het op de juiste dag binnen had. Wat nog mooier was, ik kreeg het de dag erna al binnen. Ook een prachtige stof. Bedankt!

Super service!

Erg klantgericht!

Ik heb een tafelkleed besteld voor een ovale tafel bij Cottona. Binnen enkele dagen was het bestelde in huis. De pasvorm is perfect. Ben er zeer blij mee.

Snel

Binnen een paar dagen de order afgehandeld, zelfs bij geen standaard afmetingen.

Een bestelling geplaatst van een maatwerk tafellaken en servetten. Het is ontzettend snel gemaakt en bezorgd. Mooie kwaliteit. Echter was er een probleempje, een fout in de stof die ik na het wassen zag. Contact gezocht en vervolgens is de klacht goed en adequaat opgepakt. Nog geen week later een gloednieuw gemaakt laken bezorgd. Tijdens dit proces ook heel goed op de hoogte gehouden van het proces. Kan alleen maar zeggen dat het een hele goede webshop is en ik hier zeker in de toekomst opnieuw zal kopen.

livraison efficace

Un petit peu déçu de la couleur caviar qui ressort bleu nuit sur votre site et qui est noire. Je ne suis pas convaincue de m'en servir. Dommage aussi que l'ourlet soit très basic. Le protège table est trop court, il manque 5 cm

Uitstekende en snelle service

Fijn klantenservice contact gehad. Snelle levering, mooie kwaliteit linnen. Mooie kleur tafelkleed.

beetje tegenvaller

De afmeting was super! Stof was ook oké. Alleen de kleur was veel donkerde dag op de site En dan is het omdat het op maat gemaakt is een tegenvaller van bijna 200 euro

Mooie kwaliteit en snel bezorgd!

Ik heb al eerder kleren bij cottona gekocht- dit keer een prachtig kerstkleed in de aanbieding (voor volgend jaar :-) en een buitenkleed op maat. Het buiten kleed is behoorlijk prijzig helaas, maar wel mooie kwaliteit!

Heel mooi en precies op maat

Tafelkleed op maat besteld,was precies goed.Ook snelle levering,

Alles goed

Mijn ervaring is dat het goed zaken te doen met Cottoa

Weer een perfect produkt

Zeer goede kwaliteit en prima op de gevaagde afmetingen gemaakt. Ook zeer snelle levering.

Vriendelijke klantenservice (mailcontact èn telefonisch). In de decembermaand toch snel geleverd. (Geen 2/3 dagen, maar toch binnen een week) Prachtige kleur tafellaken en servetten, mooie kwaliteit. Ook na het wassen prachtig gebleven. Niet goedkoop, maar zeer de moeite waard. Kom zeker terug voor een nieuwe bestelling.

Snel besteld snel ontvangen

Prachtig kleed en servetten. Fijn adres voor een tafelkleed op maat

Top !

2 dg voor kerst besteld, op maat op tijd binnen ziet er prachtig uit heel blij mee

We zijn heel tevreden over de snelle en uitstekende levering!

We zijn heel blij met de snelle en uitstekende levering van ons linnen tafelkleed. Niet gedacht dat we het kleed nog voor de feestdagen zouden ontvangen. De prijs is de reden dat we 4 1/2 ster geven.

Parfait

J'ai eu un mail pour payer des frais de douane et suite à mon mail directement retour de votre part ne faite rien mail frauduleux Quel sécurité chez vous Merci

Prachtig kleed en supersnel bezorgd

Eindelijk een passend tafelkleed voor onze zeer brede en lange tafel. Ondanks de kerstperiode binnen twee dagen bezorgd. Erg blij mee

Perfect op maat gemaakt tafelkleed en super snel geleverd

Zie titel

Prima geholpen met uitzoeken van de stof. Vrijdagmiddag besteld en kreeg het maandagochtend al thuis bezorgd door een medewerker. Resultaat is echt geweldig.

Mooi passend tafelkleed!

Mooie kleuren, diverse soorten stoffen en bovendien een tafelkleed wat op maat gemaakt is! Netjes verpakt en snel verzonden!

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com