Mooie stoffen goede kwaliteit. Kan niets negatiefs bedenken. Volgende keer zal ik zeker Cottona weer gebruiken

Vorige week 1 bestelling gedaan om uit te proberen. Binnen 2 dagen in huis. Gelijk nog 2 bestellingen gedaan. Ik kan het iedereen aanraden. Prachtige kwaliteit en afwerking!

met kwaliteit gemaakte tafelkleden en zeer snel geleverd

binnen enkele dagen werd het meer dan 3 m lange en 1.5 m brede in de gewenste kleur gemaakt en geleverd.

Keurig materiaal en ontzettend fijn geholpen

Wij wilden groot nieuwe tafelkleden voor onze tafel. Eerst op de website gekeken. Gemaild en supersnelle reactie en tips. Daarna toch even gaan kijken in een winkel waar grote stalen hingen. Daar ter plekke besloten. Besteld, en keurig snel geleverd. We zijn er ontzettend blij mee. Dank je wel

zeer tevreden.

Mooi product, nette afwerking, snelle leveering.

Top kwaliteit

Cottona heeft hele mooie producten van top kwaliteit. Alles is heel makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Raad het zeker aan iedereen die van een mooie gedekte tafel houd.

Prachtig tafel laken

mijn bestelling zeer vlot

mooi tafelkleed perfect op maat gemaakt zeer tevreden

J’ai commandé le lundi et livré le vendredi, tissu et finition impeccable

Votre service est super rapide, j’ai commandé le lundi matin et à été livré le vendredi après-midi. Je suis super heureuse d’avoir enfin trouvé des nappes de très bonne qualité sur mesure, soit 422 cm sur 216 cm car les nappes de mon arrière grand-mère s’usent de plus en plus.

Mooie kwaliteit, snelle service.Top !

Altijd tevreden!

Ik heb net het derde tafellaken van Cottona binnen, het Uni Katoen materiaal is vormvast en kleurvast. Hoewel het op maat gemaakt is, is de levering ook heel snel. Wij zijn er heel blij mee.

Tafelkleed is nog steeds niet toegekomen

Post NL heeft mijn bestelling nog steeds niet geleverd, ik kan momenteel nog geen beoordeling plaatsen

Tafelkleden

Beste, stuur mij nogmaals een mail na kerstmis. Ik heb de bestelde tafelkleden dan pas nodig

Prachtig tafellaken en snelle service

Tafellaken en servetten in de kleur caviaar nacht blauw met linnenstructuur heel stijlvol. Bestelling was supersnel geregeld

Prachtige tafellakens

Eettafel gekocht met een afwijkende maat. En dan een tafellaken kopen. Van Cottona goede instructies gekregen om een mal te maken. Mal gemaakt en opgestuurd. 2 stuks laten maken in verschillende kleuren. Ook bijpassende servetten besteld. Binnen een week waren de spullen binnen. Heel tevreden.

goed product!

Ik heb een tafellaken gekocht en die was net zo mooi als ik hoopte qua kleur en kwaliteit. Ik ben er blij mee! De levering was zoals voorgelicht was.

prima product, heldere website, al zijn de kleurnuances niet goed zichtbaar.

woensdag na bestelling kreeg ik al vrij gauw bericht dat mijn product verzonden was. Zondagmorgen bezorgd. Dus prima, dat is binnen een paar dagen. maar tussendoor wil je dan kijken hoe de vordering is in het proces. Dat kon ik niet inzien. graag verbeteren.

Zeer mooi tafelkleed

Zeer mooi tafelkleed, zeer snel geleverd en met veel zorg ingepakt , geweldig!!!!

Snelle en perfecte service!

Snelle levering. Mooi afgewerkt product. Fijn verpakt Zeer aan te bevelen!

Bonne qualité

La nappe est bien finie et de bonne qualité. Seul la couleur n’est pas exactement ce que je pensait commander

Goed en klantgericht

Helaas is de zoom van de bijgekochte servetten makkelijk gedaan (niet in verstek) wat ik erg jammer vind op zo'n mooi en ook duur product. Ook hoeft er voor mij niet aan ieder servet een vrij groot en opzichtig Cottona label te hangen. Nu heb ik het er allemaal handmatig tussenuit gehaald en weer dicht moeten zomen. Het damast tafelkleed en bijbehorende servetten zijn verder van goede kwaliteit en ben er blij mee. Het is een mooi traditioneel huwelijkscadeau. Jammer dat Cottona niet op al haar producten een monogram service levert. Omdat wij kozen voor een danst kleed, moesten wij op zoek naar iemand die dat voor ons kon maken.

heel tevreden!

Mijn ervaring met Cottona is alleen maar positief. Er was een snelle levering en van de kwaliteit kreeg je een blij gevoel. Wij zijn dan ook dik tevreden!

Top kwaliteit en super levering

Ik ben een heel tevreden klant.

Snelle levering, kwaliteit is super.

Zeer snelle en correcte levering. Kwaliteit is heel erg goed.

Mooie kwaliteit stof en snelle service

De kwaliteit voldoet aan de verwachting. Prima maatvoering gebruikt voor de opgegeven maat van de tafel. Het is de prijs waard!

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com