Snel geregeld

Vanaf het moment van het uitkiezen tot aan de levering was binnen no-time geregeld Kleed past perfect, goed afgewerkt

De levering was zoals altijd snel en correct

Zie boven

Was helaas wat langer onderweg vanwege Sint drukte. Verder prima geregeld

Snelle levering van een prachtig tafellaken en bijbehorende servetten!

Snelle levering van een prachtig tafellaken en bijbehorende servetten!

snelle en goede service

zocht een op maat gemaakt ovaal tafellaken en die past perfect!

snelle en goede service

zocht een op maat gemaakt ovaal tafellaken en die past perfect!

Goed geregeld en snelle levering.

Goede overzichtelijke website. Invoeren van de maatvoering is duidelijk. Ik heb damast besteld, zeer goede Kwaliteit. Kortom tevreden.

Goed geregeld en snelle levering.

We hebben voor onze ovalen tafel een maatwerkkleed besteld. Op de website staan goede instructies. Het kleed werd vlot geleverd in een keurig passende kartonnen doos, gelukkig geen plastic en geen overtollig verpakkingsmateriaal. Het kleed is perfect gemaakt. Erg mooie stof en de kleur taupe is ook heel mooi en precies zoals we hoopten. Kortom, geweldig! We zijn erg blij met onze aankoop en komen zeker terug.

Vlugge levering van tafelkleden op maat!

Nieuwe tafelkleden nodig voor de feestdagen. Twijfel over de kleur maar dankzij de staaltjes die onmiddellijk bezorgd werden, de juiste keuze gemaakt. Zeer vriendelijke en vlugge beantwoording van mails. Snelle bezorging en prachtig resultaat!

Mooi tafelkleed met bijpassende servetten

Snelle levering en een mooie maatservice voor prima tafel kleden en servetten.

Mooi tafelkleed met bijpassende servetten

Snelle levering en een mooie maatservice voor prima tafel kleden en servetten.

Perfectie bestaat nog.

Twijfelde even over de juiste maat maar na een mail was het meteen duidelijk wat ik moest bestellen. Op maat gemaakt en al na 2 dagen geleverd, top service en mooie kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfectie bestaat nog.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Was niet erg zeker over welke maat ik moest bestellen maar na een mailtje naar cottona meteen de juiste uitleg gekregen. Bestelling op maat en 2 dagen daarna al geleverd, echt top service ! Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering & zonder problemen

Ik heb een tafellaken besteld en loper beide perfekt en heel mooi, ook goed aan de telefoon geholpen voor vragen. Vr. Gr. Mevrouw Bouwens

goede kwaliteit maar erg duur

Het tafellaken en servietten hebben de juiste afmetingen en zijn tijdig geleverd. De kwaliteit is goed, m.a.w het kan gewassen en gestreken worden op hoge temperatuur zonder te krimpen of vervormen. Echter, de kostprijs is zeer hoog. Deze kwaliteit kan je vinden aan lagere prijzen

goede service, maar duur voor wat het is

goede service, maar duur voor wat het is

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com