Ok
Snel geleverd (22:00 besteld en volgende dag om 13:45 in huis!)
Wij zijn bijzonder tevreden met deze webwinkel, wat betreft alle facetten, absolute aanrader, wij blijven hier ook zeker klant.
Zeer positief!!
snelle levering en goede producten!
Ik had niet goed gelezen dat jullie de keuze maken van kleuren. Ik kreeg alleen zwart en dacht de gevarieerde selectie van de advertentie te krijgen. Jammer dus.
Goedemiddag, Bedankt voor de review en de mooie bestelling. Vervelend dat u niet tevreden bent over de geleverde producten. Het gaat in dit geval om een verrassingsdeal en Hugo Boss heeft in de nieuwe collectie weinig variatie wat betreft kleur. Wij gaan altijd voor een tevreden klant dus het is mogelijk om de boxershorts om te ruilen voor varianten naar keuze. Ik hoor het in ieder geval en maak graag samen een passende oplossing. Met vriendelijke groet Joost [email protected]
Artikel zag er goed uit. Nog niet gepast bij mijn kleinzoon, want het is een cadeau voor zijn verjaardag.
Niks lelijkers dan een verwassen en versleten boxer. Gelukkig bij hun merken én hun prachtige eigen label geen last daarvan en altijd een verzorgde mooie boxer bij mijn vriend.
De volgende dag direct geleverd en toen ik wilde ruilen was het zo gepiept; makkelijk & snel. Ik bestel onze onderbroeken alleen nog maar hier; ga zo door!
Ik had een sixpack zaccini's besteld. Ze werden snel bezorgd en bevallen mij zeer goed!
Erg fijn dat het ondergoed zo snel geleverd wordt. Oude kan de prullenbak in en vervangen voor de mooie nieuwe shorts. De nieuwe witte t shirts zijn ook erg goed van kwaliteit.
Goed spul
Bestel hier al jaren mijn boxers. Hun eigen merk Zaccini is zeker de moeite waard om een keer te proberen.
Twee keer besteld zonder problemen
Was snel in huis en helemaal prima
Bedankt
De titel zegt het al. Ik koop al jaren mijn overgoed via Direct Ondergoed, vanwege de goede deals en eveneens goede service (snel geleverd).
Dag erna alles al binnen en erg makkelijk te navigeren.
Snelle levering, top producten!
Erg tevreden over het verloop. Ook als er een keer iets niet goed gaat lossen ze het goed op. Volgende keer bestel ik hier weer mijn onderbroeken.
Besteld om 11:00 uur en had het de volgende dag al in huis.
Er is niets bezorgd en ik heb wel betaald. Was de laatste keer voor mij.
Goedemiddag, Bedankt voor de review en de order. Ik zie dat het pakket volgens ons systeem is afgeleverd bij de BCC in Haarlem en op tijd is verzonden. Hierbij de track en trace. https://goparcel.nl/track/3SQLW562070894/NL/2034GW Ik heb geen idee waar het fout is gegaan maar kom in ieder geval graag in contact met u. Met vriendelijke groet, Joost [email protected]
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!