Ik heb een dakkoffer van Hapro gekocht bij dit bedrijf. Deze dakkoffer was wat beschadigd en is heel snel opgelost door deze organisatie! Ik ben snel geholpen en de reactie snelheid via de mail was prima in orde. Ik zou deze organisatie bij iedereen aanraden, de klantenservice is echt fantastisch!
Beste heer M.H, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Product. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Als je eenmaal doorhebt hoe te monteren en op de trekhaak te zetten is deze prettig in het gebruik. We hadden er wel een Youtube-instructiefilmpje bij nodig. Gebruikshandleiding was met alleen plaatjes niet echt duidelijk. Vergeleken bij andere dragers relatief licht van gewicht.
Beste heer Wim, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Product. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Bram, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Product. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering.
Prachtig verpakte degelijke fietsendrager. Heldere uitleg en simpel te installeren. Wat een kwalitatief geweldig product. Degelijk gemaakt en mooi uitgevoerd. Top product.
Beste heer Pieterse, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Atlas 2 Premium E-bike. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede prijs en kwaliteit
Beste heer Rafatian, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Trivor 560 Black Metallic, Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Voordelig, snel en correct!
Beste heer Leerentveld, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Tassenset, Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Nette communicatie. Levering was eerst vermist en kon niet komen, maar daarover werd netjes contact opgenomen.
Beste heer/mevrouw Spijkerman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Antracite. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle en correcte levering
Beste heer Griffioen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Traxer 6.6 Silvergrey en de bijpassende Aero 1 dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Heel goed geïnformeerd en snel geregeld zeker een aanrader
Beste heer de Groote, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 5.4 Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Blij met de dakkoffer en super snel geleverd.
Beste heer/mevrouw van Duijn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Roady 350. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Net voor de vakantie toch nog besloten om dakrails en een dakkoffer aan te schaffen. 1 van de beste keuzes volgens internet was de traxer 6.6. Makkelijk de juiste rails erbij gevonden. Snelle levering, makkelijk te plaatsen. Kan aan beide kanten open, is ook makkelijk. Kan echt heel veel in. Je verneemt met het rijden helemaal niet dat je een koffer op het dak hebt. Super tevreden.
Beste heer/mevrouw Brands, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos alu dakdragers en uw Traxer 6.6 antraciet. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De dakkoffer was binnen 24 uur geleverd. Prima dakkoffer, ben er zeer tevreden mee!
Beste heer Schut, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Antracite. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
gemakkelijk en eenvoudig te monteren, gemakkelijk in gebruik, de fietsen staan goed en vast op de fietsendrager.
Beste heer Rezelman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2 premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Op dit gebied meerdere aanbieders. Aanbod, prijs en snelheid van leveren samen met goede ervaringen gaven me goed beeld. Dat is ook bevestigd: dag later kon ik nieuwe fietsendrager op de trekhaak zetten
Beste heer kooman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2 Premium E-bike. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De Hapro Carver 8.5 is een zeer ruime dakkoffer die gemakkelijk kan geinstalleerd worden. De Brilliant Black kleur valt ook zeer goed mee in onderhoud.
Beste heer van de Wateringen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Als je vragen hebt gewoon even de telefoon pakken. Je wordt voorzien van alle belangrijke informatie om de juiste aankoop te doen. No nonense bedrijf en maken waar wat ze beloven.
Beste heer Prinsen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro dakkofferlift, Traxer 8.6 en uw tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Op advies van de medewerker adhv mijn voorkeuren toch voor de traxer 6.6 gekozen ipv de 5. 6 of 4.6. Heel blij mee, we hadden echt geen kleinere koffer gewild met ons gezin van 4. De koffer is niet te groot voor de auto, waar ik van te voren wel bang voor was. Koffer ziet er heel mooi uit en was supersnel binnen.
Beste mevrouw Bouman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 en uw Hapro Aero 2 dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vlotte afhandeling van de bestelling en een dag later een supersnelle levering door een enthousiaste transporteur.
Beste heer van Loy, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 en uw Aero 1 Dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle en nette levering.
Beste heer Horssen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 Purewhite en uw beschermhoes. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Dag A besteld en dag B reeds geleverd. Mooie kwalitatieve dakkoffer + mooie opbergtassen zoals omschrijving op de webshop.
Beste heer Permentier, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 en uw Roof Box Bag Set. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goed en snel voor een prima prijs.
Beste heer Blekkenhorst Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2 Premium E-bike fietsendrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Top ingepakt, snel bezorgd en er werd even gebeld dat de chauffeur er aan kwam. Top geregeld.
Beste heer van Rooy, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 Antracite. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Product is zoals beschreven in de advertentie afgeleverd met goede handleiding. Is gemakkelijk in elkaar te zetten en op de auto te monteren, alleen moet ik even kijken hoe vast ik die moet aandraaien, aangezien er rubberen delen tussen zitten die dus meegeven. Ik neem aan vast is vast......
Beste heer Mangal, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Aero 3 dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Makkelijke site, duidelijke in welk artikel bij welke auto en snel geleverd.
Beste heer Nijhuis, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Cronos Alu dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum