Alles naar wens. Een pintje; Het transportbedrijf bracht een beschadigde doos, maar maakte er netjes foto’s van en indien de koffer beschadigd zou zijn zou het opgelost worden.
Beste heer Morren, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Traxer 8.6 Purewhite, Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
snelle en correcte levering.
Beste heer Bax, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Traxer 8.6 en uw Aero 1 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Na eerdere orders bij andere bedrijven geplaatst te hebben. ( op voorraad maar toch weer niet) telefonisch contact gehad met deze aanbieder. Gegarandeerd dat de dakkoffer de dag erna in huis zou zijn. Dit klopte precies!!! Vriendelijke bezorger. Vriendelijke verkoper met kennis van zaken.
Beste heer Hameleers, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Traxer 5.6 Antracite. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Had met spoed een dakkoffer nodig ,belde even wat er mogelijk was op korte termijn . Super vriendelijk eerlijk correct en snel geholpen. Alles binnen 24 uur geleverd!! Toppers Bedankt!
Beste heer Ketelaar, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Traxer 8.6 Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Dakkoffer besteld
Beste heer Robbescheuten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Traxer 6.6 en uw Roofbox Bag Set. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Zal anderen deze aanbevelen.
Beste heer van Driesum, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Rider 4.4. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Er is netjes van te voren contact opgenomen voor het aflever moment. De dak koffer was goed verpakt en op het juiste tijdstip afgeleverd.
Beste heer Burgerschout, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Alles is zoals omschreven en klopt.
Beste heer Koree, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik heb Harpo traxer ski box gekocht en hij aan te raden voor iedereen,de pakket goed zonder problemen in zeer snel geleverd.
Beste heer Samsuri, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro 5.6 Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vlotte communicatie en zeer snelle levering!
Beste heer Tytgat, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Dakkoffer besteld, en 2 dagen later thuis bezorgd. Een kwartiertje van te voren gebeld door de bezorger dat hij onderweg was. Daarna netjes binnen afgeleverd. Zeker aan te raden prijs/kwaliteit verhouding goed!
Beste heer Zuiderduin, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Voor onze vakantie een dakdrager met dakkoffer en bijpassende tassen besteld. Via de configurator op de website eenvoudig de geschikte dakdragers en dakkoffers kunnen vinden. Vervolgens een keuze gemaakt en de producten besteld. Het werd de volgende werkdag geleverd zoals beloofd. Helaas was de transporteur erg ruig met de dakkoffer omgesprongen, waardoor deze gebarsten was en dus onbruikbaar. Daarop de klantenservice gebeld en deze heeft er voor gezorgd dat de dakkoffer de volgende dag omgeruild werd voor een nieuwe. Prima geregeld!
Beste heer Jonker, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6, de tassenset en uw Hapro Aero 1 dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Gratis beschermhoes manco bij levering. Geen communicatie hierover vooraf of mail achteraf met feit dat dit bij jullie ook bekend is. Ik had gekozen voor zelf moment plannen waarbij ik volgende dag gebeld zou worden om leermoment in te plannen. Nooit gebeurd, is gewoon op eerst volgende werkdag geleverd.
Beste heer Korrel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw beoordeling en uw feedback. Bedankt voor uw terugkoppeling omtrent de communicatie, helaas door de enorme en extreme drukte is dat er bij ingeschoten, onze excuses. Overigens staat bij de actie van de Hapro Zenith dakkoffer op=op bij de beschermhoes. Uiteraard doen wij daar niet moeilijk over en die zal nog nagestuurd worden wanneer deze weer op voorraad is. Helaas door de problemen met grondstoffen kunnen wij de beschermhoes momenteel niet uitleveren. Met betrekking tot de keuze van de afleverdag, misschien heeft u dat per ongeluk verkeerd aangegeven, maar u heeft wel degelijk de keuze levering de volgende werkdag aangegeven. Dus onze transporteur heeft dit correct uitgevoerd. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Uw haprodakkoffer team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdargers.nl
Snelle levering en product zoals beschreven!
Beste heer de Bock, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Omschrijving correct en zeer snelle levering
Beste mevrouw Mensch, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Aero dakdragers. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Really great service, and urgent delivery in short notice before our summer trip!
Beste heer Abulafia, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer, Roof Box bag set. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Duidelijke website, zeer vriendelijke klantenservice en goede samenwerking met de transporteur. Als klant wist ik precies waar ik aan toe was en dat is fijn.
Beste heer de Martijn, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro product en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ordered 17:00 on Monday, arrived 08:00 on Tuesday! Really pleased with the price & speed
Dear mister Bufton, Thank you for your order and the positive words. We wish you a wonderfull vacation and a lot of pleasure with our Hapro Carver 6.5. Beste regards, Team Hapro
Ik heb een dakkoffer gekocht, deze zou verzonden worden, echter kreeg ik in de ochtend een mail dat hij manco was. Aangezien het 1 dag voor mijn vakantie was, ben ik naar de winkel gegaan. Ze hebben toen een andere dakkoffer uit de voorraad aangeboden en meteen gemonteerd, zodat ik mét dakkoffer op vakantie kon. Chapeau!
Beste heer Van Sinttruije, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Roof Box bag Set en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik had willen bestellen bij een Belgisch bedrijf maar die konden pas leveren na mijn vertrekdatum. Bij jullie besteld en de volgende dag reeds geleverd.
Beste heer/mevrouw Gerdy Gezels, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Aero III en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Wij zijn heel erg tevreden. Netjes op tijd bezorgd zoals ze beloven. En de producten zijn heel erg gemakkelijk te monteren. Wij hadden eerst alleen een dakbox besteld. Ik had dakdragers van een ander merk. Deze heb ik toch retour gestuurd naar dat bedrijf en uiteindelijk ook gekozen voor dakdragers van hapro. Beste keuze die ik kon maken!!
Beste heer/mevrouw van Kampen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 met bijbehorende dakdragers en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Makkelijk te bestellen en makkelijk te installeren
Beste heer Wachtmeester, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 en Aero 3 dakdragers en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goed gevoel, geen gezeur.
Beste heer van den Broek, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Aero 3 product en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vandaag besteld en morgen geleverd is daadwerkelijk een feit Top service en correcte handelaars
Beste heer Onzia, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 en de Hapro Aero 1 en alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Bestelling geheel zoals verwacht volgens site. Snelle levering, welke netjes vantevoren afgestemd werd door de vervoerder.
Beste heer Bouw, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro mont Blanc Dakdragers en uw Traxer 4.6 en uiteraard alvast een prettige vakantie! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum