goed advies en afspraken nakomen

fijn bedrijf om mee te werken afspraken worden nagekomen en heldere communicatie, ik zou er weer bestellen en dit ook aanraden aan anderen.

Nette prijs, prima levering!

Voldoet aan de verwachtingen; - prima site - nette prijs - snelle levering - aardige bezorger Bedankt!

Prijs goed, snelle levering

Duidelijke site waar alle informatie op te vinden is. Na bestelling werd er snel geleverd.

mooie koffer en snel geleverd

Afgelopen zaterdag een koffer bestelt en deze is de dinsdag erop netjes gebracht. De koffer ziet er netjes en degelijk uit.

Snel geleverd Hapro traxer 5.6 mooie dakkoffer die je links en rechts kunt openen.

Top service Hapro Rider 5.4

Zeer tevreden over onze Hapro Rider 5.4. Snelle levering en alles keurig geleverd gekregen binnen 2 dagen, zondag besteld en dinsdag binnen. Top service.

Top bedrijf.

Eerste maal bestelling gedaan gisteren besteld. Vandaag in huis morgen op myn auto en weg ermee. Bedankt hit roofboxschop. Top service!!!!

Zowel levering als kwaliteit van mijn hapro dakkoffer zijn dik in orde! Net een tocht van 1400km achter de boeg!

Duidelijke Website en snel geleverd.

Website is overzichtelijk en de fietsendrager is goed en snel geleverd de volgende dag. De fietsendrager Hapro Atlas 3 is mooi stevig en degelijk.

Goede uitleg op de site en gebruiksaanwijzing

Vlot geleverd, goede kwaliteit.

goede service

eerste goedkoper drager was uitverkocht, moest duurdere kopen

Super snel geleverd!

Mooie dakkoffer voor een goeie prijs en zeer snel geleverd.

Prachtige koffer, snel geleverd

Mooie koffer, stevig en gemakkelijke montage. Bevestigingssysteem is echt ideaal. Levertijd van 1 dag voor zo'n object is ook perfect!

Snelle correcte levering

Last minuten dakkoffer nodig. Hier snel en correct geleverd tegen de laagste prijs op de markt.

Top, netjes en volgens afspraak :)

Na een prettig telefoongesprek over een bezorgafspraak was de bezorger vervolgens keurig op tijd, zeer netjes en behulpzaam. Dik tevreden, super

Mooi product snelle levering

Product ziet er keurig uit dank u wel voor de snelle levering

Snel geleverd en goede keuze met de configurator

Snel geleverd en ook de configurator was erg handig. Zeer tevreden

Helaas een waardeloze ervaring

Jammergenoeg werd ons bestelde dakkoffer beschadigd geleverd. Het duurde even voordat we eindelijk iemand te pakken kregen, maar deze meneer verzekerde ons dat wij voor onze vakantie nog een nieuwe koffer zouden hebben, alles kwam helemaal goed! Hij ging dit oplossen.. De volgende dag vernemen we echter van zijn collega dat desbetreffende dakkoffer uitverkocht is en dat de levertijd 4 weken is (te laat voor onze geplande vakantie). Een goede oplossing komt er niet, we kunnen een nihiel bedragje krijgen als compensatie en de koffer houden of we kunnen hem terug sturen en geen koffer hebben als we op vakantie zijn. Wij voelen ons enorm in de aap gelogeerd, zij leveren kapotte spullen en wij krijgen een keuze uit 2 kwade.

Super tevreden.. smiddags besteld rond 16h dag later 11h geleverd en goed verpakt...

Zeker aan te raden!!!

Snelle levering, goede service

Dakkoffer besteld bij haprodakkoffers.nl; goede prijs en duidelijke informatie op de site. Telefonisch advies ook prima. De dakkoffer werd snel en keurig afgeleverd door de transporteur. Later ook nog het Hapro ophang/'lift'-systeem besteld om de koffer aan het plafond in de schuur te hangen; ook snel in huis.

Kwaliteit en snelle bezorging

De hapro taxer 6.6 is een mooie dakkoffer en de bijpassende tassenset is ideaal. Na mijn bestelling werd ik snel gebeld over de bezorging en werden de spullen snel bezorgd.

Kwaliteit, snelheid van leveren. Klantvriendelijk door telefoon. Ik ben zeer tevreden.

Alles netjes geregeld, op tijd geleverd, zonder schade of dingen die ontbreken.

Mooi product, mooie prijs, snelle en nette levering

Het is een grote doos. Er moet nog veel in elkaar worden gezet en de handleiding is niet heel erg helder. Maar nadat ik het geheel op me heb laten inwerken en wat aan het draaien ben, lukt het allemaal. Nog niet geprobeerd met 3 fietsen erop, maar alles voelt heel solide, oogt zeer strak met alle zwarte indelen en wekt vertrouwen door de robuuste doch soepele bediening.

Slechte service

Levering prima, maar service is teleurstellend. Premium fit set niet meegeleverd. Vier weken na ontvangst gemeld. Werd vanuit gegaan dat ik ze had weggegooid of had verkocht. Ik kon nieuwe bestellen voor het volle pond. Geen enkele tegemoetkoming.

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum