Goede informatie en een prettige dienstverlening

Telefonisch ben ik goed geholpen om de juiste keuze te maken, 1 dag later werd de dakkoffer bezorgd. Gewoon super!

Snelle verzending en goede service

Eerste dakkoffer was tijdens transport beschadigd. Gebeld en eerstvolgende levering een nieuw exemplaar gekregen. Zeer vriendelijk geholpen. Top

zeer goede service en snelle levering

Zeer goed product en wij zijn zeer tevreden

Goed product, goede prijs, mooie webwinkel!!!

Mooi product ( hapro carver 8.5, 550 ltr) Werd op andere sites nog niet aangeboden. Mooi dakkoffer, voor een mooie prijs. Webwinkel is overzichtelijk en geeft veel informatie! Bezorging was snel, gratis en professioneel!! Erg blij met de aankoop bij deze winkel.

Goed bereikbaar en snel geleverd

Binnen twaalf uur hadden we onze dakkoffer. Uitstekend.

Mooie dakkoffer, snel geleverd

Levering verliep goed, dakkoffer voldoet en gaan we binnenkort echt testen tijdens de vakantie!

Tevreden

Zeer snelle levering ,alleen spijtig dat eerst een verkeerde levering werd afgegeven ,maar dit werd zeer snel rechtgezet waarvoor hartelijk dank , over de fietsendrager zijn we zeer tevreden en word binnenkort uitgetest .

Mooie, sterke box en snel geleverd

Op een snelle manier de box kunnen bestellen obv de informatie op de site. Snelle levering.

Zoals je mag verwachten.

Snelle levering, goede prijs. Zoals het hoort te zijn. Top!

Zeer goed product

Al jaren maak ik gebruik van een Hapro dakkoffer. We waren aan een nieuw model toe en de Traxer heeft echt alles wat ik nodig had. Zeer gemakkelijk bevestiging systeem en voor een goede prijs.

Prima afhandeling en vriendelijke klantenservice

Bij het kiezen van de leverdatum liep iets mis, 1 telefoontje met de klantenservice en alles werd geregeld.

Heel snelle en goede productinformatie via klantendienst

Heel positief!

Eerste indruk is goed.

Even goed de handleiding lezen en dan is het niet al te moeilijk om de drager in elkaar te zetten. Het plaatsen op de trekhaak vereist wat handigheid zeker als je een Thule gewend bent. Wel een kort stukje gereden om te testen met 1 elektrische fiets en 2 MTB's, maar nog niet over een lange afstand. Dat ging verder prima.

Top kwaliteit

Ik heb de Hapro kofferset besteld. Deze zijn de volgende dag bezorgd. Product welk ik besteld heb is echt betere kwaliteit dan ik verwacht had, ben er heel blij mee. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen.

Handig in gebruik

Na een snelle levering gelijk op de trekhaak gezet. Fijn dat hij kan kantelen. 2 elektrische fietsen staan er stevig op.

Snelle levering voor een mooie prijs

Een goede website met een top klantenservice. Vragen worden vriendelijk beantwoord. Ik heb nu een mooie Hapro dakkoffer die ook nog eens snel geleverd werd. Zonder poespas.

Top geregeld

Alles is prima verlopen.

Alles inorde.

Niks op aan te merken

Mooi product geleverd

Alles prima afgehandeld.

Van bestelling tot levering is alles correct verlopen bedankt.

Degelijk stevig .

Complete fietsendrager uitstekend geschikt voor e-bike met verloop stekker en zonder verzend kosten .

Duidelijke site maar ook nette levering.

Na meerdere sites bezocht te hebben, uitgekomen op jullie site. Overzichtelijke site en snelle snelle levering.

Perfecte fietsendrager voor Ebikes

Netjes afgewerkt Ebike rek door de tussen steun staan de fietsen zover uit elkaar zodat ze elkaar niet raken. Werkt ook goed bij het plaatsen van de fietsen op het rek je hoeft bijna niet te tillen. Alles bij elkaar een uitstekend rek voor deze prijs.

These guys are the best out there for reliability, advice and service. They have the boxes an send them immediately. No waiting for orders like other companies.

Goed en de degelijk product!!

Zeer snelle levering en product is zoals verwacht.

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum