Perfect materiaal geleverd vanaf fabrikant Super
Beste heer Troost, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 3 Blue Premium fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik heb bij Hapro nu voor de 3e keer dakdragers besteld en kreeg bij de derde keer geen Hapro maar Altera en dat voor 199 euro. Rechtstreeks bij Altera bestellen had me 50 euro bespaard en ik heb niet gekozen voor Altera maar voor Hapro. Ik vind dat jullie mij niet goed geïnformeerd hebben. Het zullen vast hele goede dakdragers zijn maar de Hapro's waren mij prima bevallen. Deze derde bestelling bij jullie valt dus tegen.
Beste heer Visscher, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. De dakdrager die u heeft bestelt hebben wij speciaal in ons assortiment laten opnemen aangezien er geen alternatief is en wij onze klanten toch een alternatief willen bieden. Het is wel degelijk een Hapro Atera dakdrager zoals wij ook aangeven op onze site. Er zijn verschillende dakdragers, deze die u heeft is echt het goedkoopst bij ons te verkrijgen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Derksen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas 2 Blue Premium E-bike fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering ondanks huidige drukte.
Beste heer Kool, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas Active 2, 7 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vorige week op 28-6 bestelde ik een Hapro Traxer 6.6 Pure White dakkoffer. Deze bleek op voorraad. Een dag later ontving ik de link van de transporteur om een bezorgafspraak in te plannen. Wat bleek? Eerste mogelijkheid pas op 29 juli! Een belletje met de webshop bracht meteen rust bij mijn vrouw ;-) Alle begrip dat een levertijd van ruim 4 weken niet werkbaar was, immers stond de vakantie voor de deur. Wanneer komt het u uit? Morgen? Prima gaan we regelen. En inderdaad de volgende middag werd de dakkoffer netjes bezorgd. Keurig verpakt, compleet en de dakkoffer ziet er prachtig uit. Zeker op mijn witte Beamer ;-)
Beste heer Joosten, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Ja, soms gaat het helaas niet helemaal goed met de digitale kalender bij onze transporteur. Maar bij ons kan altijd alles de volgende dag of op de door u gewenste dag geleverd worden. Wat wij beloven maken wij ook waar. Fijn dat wij door ons belletje de onrust gelijk bij uw vrouw konden wegnemen. Misschien zijn we nog een beetje ouderwets wat dat betreft, maar wij blijven het persoonlijke contact met onze klanten ook via de telefoon erg belangrijk vinden. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Pure white dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Groot assortiment met voorraad, snelle levering, vriendelijke klantenservice
Snelle verzending, keurig op de hoogte gehouden. Bij vragen goede service via de mail. Snel antwoord.
Beste heer Silver, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Zowel telefonisch als per mail staan wij voor, tijdens en na uw aankoop voor u klaar. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 4.4 dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede info op de website en snelle levering (namiddag 16u besteld en volgende ochtend 10u geleverd in België)
Beste heer Goerlandt, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Aero 3 dakdrager en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Vooraf telefonisch zeer vriendelijk en accuraat te woord gestaan. Vervolgens online besteld en de volgende dag werd de dakkoffer geheel correct geleverd, door een zeer vriendelijke chauffeur, die van te voren nog even opbelde, om zijn aankomsttijd door te geven. Daarna de koffer gemonteerd. De koffer op de dakdragers leggen is het handigst met 2 personen. Bevestigen op de dakrails, kan door 1 persoon uitgevoerd worden. Omdat de koffer aan beide zijden open kan, is dit heel eenvoudig en het klemsysteem op de dakdragers is zeer gemakkelijk in gebruik en voelt robuust aan. Dit geeft vertrouwen dat de koffer onderweg netjes op zn plek blijft zitten. Openen en afsluiten met het sleuteltje is een handigheidje, dat je even door moet krijgen, omdat de deksel zeer flexibel is. Na een paar keer is het heel makkelijk. Vastzetten van de bagage in de koffer middels bijgeleverde spanbanden is ook gemakkelijk en zorgt dat, tijdens het rijden, alles in de koffer op zn plek blijft. Inmiddels aardig wat km mee gereden. Afhankelijk van de belading, rekening houden met een hoger zwaartepunt, maar behalve een wat hoger brandstofverbruik, merk je tijdens het rijden niet dat de dakkoffer er is. Geen windgeruis, gerammel of andere narigheid. Oppassen dus bij het inrijden van parkeergarages of andere lage doorgangen, dat je niet vergeet dat de dakkoffer er is!!! :-) Ik ben zeer tevreden met deze aankoop en verwacht hiervan nog vele jaren plezier te hebben. Ik zou dit product zeker aanraden!
Beste heer Kamp, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Ontzettend fijn dat u zo'n uitgebreide positieve review schrijft over zowel onze service als het product. Daar doen we het natuurlijk allemaal graag voor! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De dakkoffer voldoet volledig aan de verwachtingen. Kon op de gewenste dag geleverd worden en was helemaal compleet.
Beste heer van der Nat, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Mijn bestelling ‘s avonds voor 19:00 uur geplaatst en de volgende dag al in huis. Tipservice.
Beste heer Wilke, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black dakkoffer en Hapro Aero 3 dakdrager en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen. Snelle levering.
Beste heer Boezen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede aanbieding, prettige website en snelle levering.
Beste heer Weeda, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black special edition dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Poelman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Trivor 640 Black Metallic dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering, goed product
Beste heer Poelman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer en Hapro Aero dakdrager en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Gebeld voordat ik besteld heb goede uitleg! bestellen ging ook prima en snelle levering met het juiste product kortom gewoon goed!
Beste heer IJspeert, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
een aantal malen contact gehad over de levering, en steeds een snelle correcte reactie gekregen. Prima.
Beste heer van den Brink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas Active 7 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Fietsendrager werd heel snel geleverd en is ene goede fietsendrager.
Beste heer Graafland Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas Active 2, 7 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede prijs snelle levering!
Beste heer van Brakel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Trivor 440 Black Metallic dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Prachtig mooie Hapro dakkoffer gekocht. De koffer werd erg snel en professioneel geleverd. Wat ons betreft een aanrader!
Beste heer van Kampen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Zenith 8.6 dakkoffer en alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Had de koffer om 18:45 besteld en volgende dag al in huis. Top service
Dit is een prachtige fietsendrager zeer betaalbaar uiterst solide en ontzettend gemakkelijk om de fietsen er goed op te zetten
Beste heer Hoven, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas Active 2, 7 polige fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ik heb een dakkoffer besteld en 2 werkdagen later in huis :-).
Beste heer de Rooij, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 4.6 dakkoffer en natuurlijk alvast een prettige vakantie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De dakkoffer kan aan beide kanten open en opent en sluit netjes. De bevestiging op de dakdragers is zeer simpel, heerlijk.
Beste heer van der Veegte, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Aero 1 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snel vlot precies als omschreven. Mooie tassenset
Beste heer de Baan, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Roof Bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum