Goede duidelijke site

Goede site.Duidelijke beschrijving.E-mail contact met goede instructie hoe een extra te bestellen.

UItstekend qua snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid

UItstekend qua snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Beloftes omtrent levering etc. worden perfect nagekomen.

Makkelijk in gebruik!

Supersnel in elkaar gezet beschrijving kan beter omschreven worden met name het op de trekhaak vastzetten het gaat om de hendel die je eerst omhoog moet trekken en dan over de bout heen duwen en dan pas aandraaien dat stond er niet duidedlijk in. Voor de rest een prima fietsen drager :p

kwaliteit en levering goed

ik had al eerder ervaring met Hapro fietsendragers, vandaar de keuze.

Zeer snelle levering.

Misschien een kleine note: de manier hoe de stekker moet worden aangesloten (draaien) staat niet in de omschrijving vermeld.

ziet er goed uit

mooi en goed en op tijd geleverd

Goed ontvangen

Eenvoudige montage

Goede afspraken,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Op de website was voldoende keuze.

Alles in orde.

Geleverd op tijd. Product beantwoord aan de verwachtingen

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product

Perfecte en snelle levering met top kwaliteit

Binnen 2 dagen was de dakkoffer Hapro geleverd. De link voor trace & track werkte perfect. De chauffeur was een vlotte en nette jongen van 19 jaar en heeft even geholpen de grote doos beneden in de hal te plaatsen. Uiteraard heeft hij koffie gekregen voor zijn goede service. Direct met mijn zoon van 13 de dakkoffer op het dak van mijn Honda crv geplaatst. Dit was echt super eenvoudig. Daarna een proefrit op de snelweg gedaan en echt blij met deze Hapro dakkoffer. Laat de vakantie maar beginnen.

Ruime keuze goed product

Ruime keuze ,scherpe prijs en snelle levering. Artikel perfect verpakt.

Goede telefonische info en snelle levering

Goede telefonische informatie.

top!

Altas 3 premium besteld op maandag. Bestelling gekregen in minder dan 24u in Belgie!!! Top!! Product lijkt echt kwalitatief (we zullen zien op lange termijn). Montage was easy.

Snelle levering, goede communicatie

Geen op of aanmerkingen.

Mooi product voor goede prijs

Goede uitleg

Na telefonisch contact is mij alles duidelijk uitgelegd. En dat was de doorslag om de fietsendrager te kopen.

Snel en zeer goed verpakt geleverd!

Heel positief; snelle levering, top kwaliteit (Traxer 6.6 brilliantblack), goed verpakt, en heel eenvoudig te monteren!

Duidelijke site en snel afgeleverd fietsdrager

Hapro fietsendrager. Goede prijs. Heldere site, Snel thuis bezorgd en in elkaar zetten zo gedaan met goede handleiding.

Mooi product super snelle levering

Snelle en correcte service

Alles van aankoop tot levering verliep duidelijk, correct en snel. De chauffeur belde me van tevoren op om te zeggen om welk uur hij juist aan de deur zou staan. Top! De dakdragers vonden we ietwat onhandig om te installeren, omdat sommige rubbers niet goed bleven vastzitten tijdens het passen en meten. Hier zou een ander systeem voor bedacht kunnen worden. De dakkoffer zelf ziet er kwalitatief uit. We kijken ernaar uit om ermee op vakantie te gaan. So far so good!

Gewoon prima snelle service

Snelle levering van mijn fietsendrager. Je krijgt netjes van tevoren een bericht wanneer bestelling geleverd wordt. Top!

Prima in orde

Snelle levering kwaliteitsvol product zeer tevreden

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum