Dakkoffer op tijd en correct geleverd

Bij de bestelling van mijn nieuwe dakkoffer was ik een beetje sceptisch ivm De levering. Was blijkbaar nergens voor nodig! Mooi ingepakt en netjes geleverd door de Koerier. Bedankt hiervoor. Groeten Peeters luc

Probleem supersnel opgelost!

Eerder deze week ons dakkoffer netjes op tijd ontvangen. Helaas waren de sleutels in het koffer gestopt door de fabriek. Dankzij snelle service is dit de volgende dag hersteld en konden we op vakantie.

Degelijke en grote opvouwbare dakkoffer

Stalen frame voelt stevig aan. Materiaal is vrij stug maar wel degelijk. Rits stond wat strak, maar was nog goed te bedienen. Na 2 dagen flinke regen bleek de bekleding niet helemaal waterdicht en was een deel vochtig geworden.

Snel geleverd en prima product

Snel geleverd en prima product

Duidelijk website en snelle levering.

Product: Hapro Zenith 8.6 in Brilliant Black heb ik nog niet uitgeprobeerd volgeladen, maar wel ongeladen op de auto mee gereden. Ziet en past perfect, zeker blij met keuze, montage is super simpel met de Premium fit systeem, ik hoop dat het wel stevig blijft, maar initielle test was goed. Dakkoffer ziet best goed uit, zeker een aanrader. Niet een van de grootste maar mooie design, ziet best vlak uit. Mijn initielle keuze was Nordic, maar die blijkt te lang voor de auto en zelfs voor de opslag (226cm) en deze was de tweede beste - laag en modern dakkoffer, de meeste zien zo slecht uit op de auto's..

Goed product, uitstekende levering

Goed product, goede prijs / kwaliteit verhouding

Omdat het voor ons de eerste keer was dat wij een koffer gingen aanschaffen, wilden wij deze graag kunnen zien. Zodat je beetje idee hebt met hoe groot is een bepaald aantal liter, hoe voelt het materiaal enz. We zijn hiervoor naar Kapelle geweest, werden daar zeer hartelijk ontvangen en goed geholpen. De persoon die ons hielp had er echt verstand van. Diezelfde avond hebben wij via internet de koffer besteld, deze werd 2 dagen later bezorgd, netjes verpakt en netjes voor de deur afgegeven, vriendelijke bezorger. Wij hebben de koffer en de dakdragers een dag later op de auto gemonteerd, zijn er mee op vakantie geweest en beviel echt prima. Wij hebben de Traxer 6.8 gekocht, deze is voor ons echt groot zat, iig voor de zomer vakantie. Er zouden 6 paar skies incl uitrusting in kunnen, dit hebben wij nog niet geprobeerd, maar zo op zicht moet dat idd wel kunnen. Wij zijn erg tevreden met onze aanschaf, goede kwaliteit en niet eens zo hel erg duur en ook nog eens vriendelijk geholpen, zowel via eerste telefonisch contact als in de showroom en bij bezorging. 10+!!

Levering duurde iets langer dan vermeld op website, verder prima service

Hapro fietsendrager besteld en betaald via website. Werd twee dagen later bezorgd op aangekondigd tijdstip.

Nog steeds niets ontvangen

Ik heb een fietsdrager besteld. Deze zou in eerste instantie volgens de orderbevestiging op dinsdag geleverd worden. Dit bericht werd een dag later herzien omdat eerst de voorraad aangevuld moest worden. Hoewel dit lastig in mijn planning paste heb ik de order niet geannuleerd. Ik ben wel netjes dor het bedrijf te woord gestaan over deze situatie.

Goed geregeld

Mooi product

Goede koffer, snel geleverd, goede service

Traxer 8.6 besteld met hoes. Bleek verkeerde hoes te zijn. Even gebeld en de bestelling werd aangepast. Een werkdag later werd alles op afspraak geleverd. Ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben, met een scherpe en concurrerende prijs. Ik ben zeer tevreden.

Bestelling snel en goed geleverd

Was makkelijk te bestellen Duidelijk omschreven Kon voor mijn vraag bellen Dus dik tevreden

Van bestelling tot aan levering ging goed en zeer snel.

Geen enkele klacht, de dakkoffer zag er perfect uit, volledig kompleet met alle toebehoren en netjes met de vrachtwagen voor de deur afgeleverd.

Fietsdrager besteld en geleverd zoals het hoort.

Perfect!

Snelle levering. Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen

Goede website, duidelijke omschrijving en snelle levering

Goede website, duidelijke omschrijving en snelle levering. De kwaliteit van de gekochte dakkoffer is prima en de prijs is concurrerend.

Duidelijke website, goeie productinformatie en een snelle levering. Ik ben tevreden.

Goed product, snelle verzending.

Hapro Traxer 8.6 besteld, goed product voelt stevig en eenvoudig vast te zetten. Snelle versending en vriendelijke chauffeur.

Goed geholpen en snel geleverd.

Voor de vakantie in NL wilde ik snel een dakkoffer hebben. Gebeld voor advies en goed te woord gestaan. Hierna bestelling geplaatst en volgende dag gelijk de koffer geleverd gekregen. Helemaal top.

Goed geholpen na ontvangst dakdrager met kapot onderdeel

Dakdrager snel ontvangen, echter er was een onderdeeltje kapot. Snel te woord gestaan door haprodakkoffers.nl waarna ik snel werd geholpen.

Uitstekende site, product snel in huis

Het is lastig voor een ouder model auto de juiste dragers te bestellen; Maar niet op deze site! Bovendien niet duur en snel in huis.

Conform verwachting

Keurig product, eenvoudig besteld op website en bliksemsnel geleverd.

Goed product geleverd

Zeer prettige en goede fietsdrager. Had van mij wel wat lichter en compacter mogen zijn.

zeer snel en correct

Zeer snelle levering. Netjes geregeld met de transporteur. zelfs omruiling in een paar dagen geregeld. Goed verpakt.

Gewoon goed

Bestelling geplaatst, kreeg geen update over de levering. Bericht achtergelaten en werd snel teruggebeld en alles was daarna duidelijk. Goede vlotte afhandeling van de bestelling en levering verliep ook prima.

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum