Helemaal top!

Super service 18.30u bestelt volgende dag 8.30u geleverd.

snel en makkelijk bestellen en geleverd

snel en makkelijk bestellen en geleverd.

Prima producten. Snel geleverd.

Goede productinformatie op de website. Binnen een dag de bestelling in huis.

een overzichtelijke site.

een duidelijke en overzichtelijke site en een snelle levering.. De dakkoffer is hellemaal naar het zin.

Prima en snelle levering

Mooie dakkoffer, helemaal volgens verwachtingen en snel geleverd.

Mooie dakkoffer, helemaal volgens verwachtingen. Ook de bestelde tassen set is volgens verwachting

Prima en snelle levering.

Eerste keer een kapotte dakkoffer gekregen, zeer snel en zonder probleem opgelost.

Snelle levering van een goed product!

Snelle levering van een goed product!

Mooie dakkoffer precies volgens verwachting en supersnel geleverd!

Tevreden en scherpe prijzen

Alles gaat vlot en duidelijk alleen had het fijn geweest als we een half uur voor levering gebeld zouden worden

Snelle levering al met 4 dagen in huis

De bezorger kwam lopend vanaf magazijn

Prima klantenservice en snelle levering.

Voor mijn aankoop meermaals contact gehad via mail. Steeds erg behulpzaam en snel. Ook de levering was supersnel, namiddag besteld, dag erna thuis. Op het eerste zicht is de dakkoffer ook Rima kwaliteit.

Heldere uitleg, goede producten, goede prijs.

Top geholpen. Wensen doorgesproken en een goed advies ontvangen. Snelle en goede levering via de transporteur. Ik ben er blij mee.

Mooie kwaliteit!

Dakkoffers zijn mooi en snel geleverd!

Geen contact mee te krijgen helaas

Fietsendrager bleek niet helemaal goed te zijn, mijn vriend probeerde vanaf voor de kerst al contact met ze op te nemen. Bellen, mailen, contact formulier.. Niks helpt! Nog steeds geen contact met ze kunnen hebben. Helaas, lijken ze van de aardbodem te zijn verdwenen nadat ze je geld hebben ontvangen. Edit: Na mijn recensie kreeg ik in eerste instantie mail op onbeschofte toon van een medewerker. Tegelijkertijd is er contact opgenomen met mijn vriend door de eigenaar. Deze bleek in het ziekenhuis te hebben gelegen. Had niks meegekregen van de klachten en vond het erg vervelend dat het niet op de juiste manier was opgepakt. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze klacht uiteindelijk door medewerkers op de juiste manier werd afgehandeld. Vandaar de upgrade naar drie sterren. Uiteindelijke ervaring was redelijk positief, maar de aanloop ernaar toe verdiend geen schoonheidsprijs. Ik hoop dat de betreffende medewerkers zijn aangesproken. Gelukkig is het probleem nu opgelost.

Top bedrijf...in kwaliteit, communicatie en levering.

In 1e instantie heb ik contact opgenomen met de helpdesk en heb deskundig advies gekregen. Daarna besteld voor 19.00 uur en de volgende dag voor 10.00 uur al geleverd. Zelfs nog een belletje van de chauffeur gehad een kwartier voor levering. Erg blij met mijn Hapro Trivor 640.

Alles staat duidelijk op de site, ik heb een Ski box besteld met levering de volgende werkdag. En ondanks de drukke periode, begin van het nieuwe jaar, was de box er ook de volgende werkdag.

Stond online op voorraad maar niet leverbaar

Dakkoffer besteld die op de website als voorradig stond. Bleek niet meer leverbaar te zijn. Of we 20 euro extra voor een andere kleur wilden betalen anders werd de order geannuleerd. Schijnbaar is klantvriendelijkheid hier geen 20 euro waard.

matig

De leveringen zijn heel goed gegaan. Maar de afhandeling van de facturen abominabel slecht. Diverse keren gebeld met de vraag om terug te bellen maar dat gebeurt niet. Ook via de site ingevuld om contact met me op te nemen maar dat gebeurt ook niet.

Prima product, prima prijs, prima snelle kevering

Goede keuze

Snelle levering van mooie produkten

De Carver dakkoffer is een mooi stilistische vormgegeven dakkoffer die niet misstaat op de auto. Zowel de dakkoffer als de dakdragers zien er degelijk uit. Tevreden met de Hapro produkten

Goeie service alles zoals afgesproken

Alles komt overeen met de omschrijving levering zoals afgesproken en op tijd ontvangen als je vragen hebt omtrent product ook direct antwoord .

Super service

Ondanks de dakkoffer configurator twijfel over welk dakkoffer aan te schaffen. Contact opgenomen, direct kundig advies gekregen. Besteld en zeer vlot geleverd. Uitstekende service, kwaliteit van product en scherpe prijs! Zeker aan te bevelen!!!

Erg blij mee!

Zondagavond laat besteld, dinsdag in huis. Op woensdag zouden we al vertrekken, dus ik nam maandagochtend contact op om zeker te weten dat het goed zou gaan. Werd snel geholpen en gerust gesteld. Levering heel netjes met goed tijdsvak & belletje 10 minuten voor de chauffeur voor de deur stond. Wel zo handig met zo'n groot pakket. Wat mij betreft een aanrader! (overigens ook blij met het product, een hapro aero 3 icm de dakkoffer Traxer 6.6.

Zeer snelle levering en de helpdesk is zeer behulpzaam.

Het past perfect en makkelijk monteerbaar. Minder is het suizende geluid tijdens het rijden.

Sint Brigidastraat 1 A19

6441 CR Brunssum