Super service 18.30u bestelt volgende dag 8.30u geleverd.
Beste heer Baars, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
snel en makkelijk bestellen en geleverd.
Beste heer van Veen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede productinformatie op de website. Binnen een dag de bestelling in huis.
Beste heer Klein, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Cronos aluminium dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
een duidelijke en overzichtelijke site en een snelle levering.. De dakkoffer is hellemaal naar het zin.
Beste heer Schoen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Beste heer Mobron, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Roof Bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Mooie dakkoffer, helemaal volgens verwachtingen. Ook de bestelde tassen set is volgens verwachting
Beste heer Lolkama, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 5.4 dakkoffer en Hapro Roof Bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Eerste keer een kapotte dakkoffer gekregen, zeer snel en zonder probleem opgelost.
Beste heer Meijer, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Helaas kan er altijd iets gebeuren tijdens het transport, maar belangrijker is dan hoe het opgelost wordt. Wij zijn blij te vernemen dat u daar tevreden over bent. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Rider 5.4 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Snelle levering van een goed product!
Beste heer Bloemink, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas Active fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Mooie dakkoffer precies volgens verwachting en supersnel geleverd!
Beste heer Haman, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 5.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Alles gaat vlot en duidelijk alleen had het fijn geweest als we een half uur voor levering gebeld zouden worden
Beste heer Schuijt, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De bezorger kwam lopend vanaf magazijn
Beste heer Streep, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Een snelle levering is bij ons binnen één werkdag, dus wij waren dan ook even verbaasd dat u aangaf binnen 4 dagen. Maar het klopt, u heeft donderdag na 19.00 uur besteld, dus dan wordt hij inderdaad pas op maandag geleverd. Wanneer u donderdag voor 19.00 uur had besteld, dan was hij er de dag erna, vrijdag al geleverd en dus nog sneller! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Voor mijn aankoop meermaals contact gehad via mail. Steeds erg behulpzaam en snel. Ook de levering was supersnel, namiddag besteld, dag erna thuis. Op het eerste zicht is de dakkoffer ook Rima kwaliteit.
Beste heer Truyen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 8.5 Brilliant Black special Edition dakkoffer en Hapro Roof Bag tassenset. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Top geholpen. Wensen doorgesproken en een goed advies ontvangen. Snelle en goede levering via de transporteur. Ik ben er blij mee.
Beste heer Beekhof, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Aero 3 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Dakkoffers zijn mooi en snel geleverd!
Beste heer Groenendijk, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Fietsendrager bleek niet helemaal goed te zijn, mijn vriend probeerde vanaf voor de kerst al contact met ze op te nemen. Bellen, mailen, contact formulier.. Niks helpt! Nog steeds geen contact met ze kunnen hebben. Helaas, lijken ze van de aardbodem te zijn verdwenen nadat ze je geld hebben ontvangen. Edit: Na mijn recensie kreeg ik in eerste instantie mail op onbeschofte toon van een medewerker. Tegelijkertijd is er contact opgenomen met mijn vriend door de eigenaar. Deze bleek in het ziekenhuis te hebben gelegen. Had niks meegekregen van de klachten en vond het erg vervelend dat het niet op de juiste manier was opgepakt. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze klacht uiteindelijk door medewerkers op de juiste manier werd afgehandeld. Vandaar de upgrade naar drie sterren. Uiteindelijke ervaring was redelijk positief, maar de aanloop ernaar toe verdiend geen schoonheidsprijs. Ik hoop dat de betreffende medewerkers zijn aangesproken. Gelukkig is het probleem nu opgelost.
Beste Marjolein, Bedankt voor uw beoordeling. Uw vriend was heel blij met ons contact en de afhandeling, hij wist overigens niet dat u zo'n negatieve beoordeling had geschreven en was het hier ook niet mee eens gaf hij aan. Onze service afdeling is nog bij uw vriend thuis geweest om het probleem wat uiteindelijk bleek door een eigen foute montage te verhelpen. Wij wensen uw vriend nog veel plezier en gebruiksgemak met de Hapro Atlas Active fietsdrager. Mocht hij vragen of opmerkingen hebben dan kan hij ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Uw HIT Roofbox team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Originele beoordeling
In 1e instantie heb ik contact opgenomen met de helpdesk en heb deskundig advies gekregen. Daarna besteld voor 19.00 uur en de volgende dag voor 10.00 uur al geleverd. Zelfs nog een belletje van de chauffeur gehad een kwartier voor levering. Erg blij met mijn Hapro Trivor 640.
Beste heer Onel, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, service en deskundigheid zijn binnen ons bedrijf zeer belangrijk, erg leuk wanneer dit zo gewaardeerd wordt! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Trivor 640 Brilliant Black dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Alles staat duidelijk op de site, ik heb een Ski box besteld met levering de volgende werkdag. En ondanks de drukke periode, begin van het nieuwe jaar, was de box er ook de volgende werkdag.
Beste heer Cosgrove, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Dakkoffer besteld die op de website als voorradig stond. Bleek niet meer leverbaar te zijn. Of we 20 euro extra voor een andere kleur wilden betalen anders werd de order geannuleerd. Schijnbaar is klantvriendelijkheid hier geen 20 euro waard.
Beste heer Klooster, Bedankt voor uw beoordeling. Natuurlijk betreuren wij ten zeerste dat u ons negatief beoordeeld. De dakkoffer die u had besteld was helaas niet meer leverbaar in de kleur silver grey. Deze kleurvariant is voor dit model in maart 2021 uit het assortiment gegaan, maar u heeft deze toch nog via een omweg kunnen bestellen op de site. Onze excuses voor het feit dat u deze toch nog via de site heeft kunnen selecteren en bestellen. Wij hebben u vervolgens telefonisch gecontacteerd en gevraagd of u uw bestelling wilde wijzigen in de kleurvariant die wel nog leverbaar is voor dit model. De prijs ten opzichte van de nieuwe kleur is €60,-. Wij hebben u toen een korting van €40,- aangeboden vandaar de €20,- bijbetaling. Helaas kunnen wij niet onze dakkoffers met verlies gaan verkopen, dat zult u begrijpen. Uiteraard vinden wij het jammer dat u ons negatief beoordeeld en dat u onze klantvriendelijkheid van de grote korting niet waardeert. Met vriendelijke groet, Uw HIT Roofbox team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De leveringen zijn heel goed gegaan. Maar de afhandeling van de facturen abominabel slecht. Diverse keren gebeld met de vraag om terug te bellen maar dat gebeurt niet. Ook via de site ingevuld om contact met me op te nemen maar dat gebeurt ook niet.
Beste heer Teeuwen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Wij vinden het jammer te vernemen dat u ontevreden bent over de afhandeling van de facturen. Wij hebben de oprijgoot die eigenlijk niet meer leverbaar was aan u opgestuurd en de factuur hebben wij helaas pas 2 weken later kunnen versturen in verband met vele zieke gevallen door corona op de afdeling administratie. Er is meerdere malen naar u gemaild, maar dan komt altijd een autoreply van uw bedrijf. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Atlas fietsdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Goede keuze
Beste heer van der Meulen, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 8.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
De Carver dakkoffer is een mooi stilistische vormgegeven dakkoffer die niet misstaat op de auto. Zowel de dakkoffer als de dakdragers zien er degelijk uit. Tevreden met de Hapro produkten
Beste heer Vermeersch, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Carver 6.5 Special Edition dakkoffer en Hapro Cronos aluminium dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Alles komt overeen met de omschrijving levering zoals afgesproken en op tijd ontvangen als je vragen hebt omtrent product ook direct antwoord .
Beste heer Demey, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Ondanks de dakkoffer configurator twijfel over welk dakkoffer aan te schaffen. Contact opgenomen, direct kundig advies gekregen. Besteld en zeer vlot geleverd. Uitstekende service, kwaliteit van product en scherpe prijs! Zeker aan te bevelen!!!
Beste heer Eurlings, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 Dakkoffer en Hapro Aero 1 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Zondagavond laat besteld, dinsdag in huis. Op woensdag zouden we al vertrekken, dus ik nam maandagochtend contact op om zeker te weten dat het goed zou gaan. Werd snel geholpen en gerust gesteld. Levering heel netjes met goed tijdsvak & belletje 10 minuten voor de chauffeur voor de deur stond. Wel zo handig met zo'n groot pakket. Wat mij betreft een aanrader! (overigens ook blij met het product, een hapro aero 3 icm de dakkoffer Traxer 6.6.
Beste heer Vessies, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Traxer 6.6 dakkoffer en Hapro Aero 3 dakdrager. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Het past perfect en makkelijk monteerbaar. Minder is het suizende geluid tijdens het rijden.
Beste heer Roberto, Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop en het door u in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen wij u bedanken voor uw compliment en positieve beoordeling. Als u rondrijdt met de dakdrager zonder dakkoffer kan het inderdaad een suizend geluid geven, dit verdwijnt echter nadat u de koffer erop plaatst. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Product. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail contacteren. Ons team staat altijd voor u klaar! Uw HIT Roofboxshop team www.haprodakkoffers.nl www.haprofietsdragers.nl
Sint Brigidastraat 1 A19
6441 CR Brunssum