Hoge kwaliteit en snelle levering

Producten van Plantina hebben alle een hoge kwaliteit. Daarnaast was de levering van mijn bestelling supersnel. Zeer tevreden.

zeker na herstel van corona

Lichaam heeft extra voedingsstoffen nodig na corona infectie

De kwaliteit van de producten is altijd constant

Ik gebruik de producten en de constante kwaliteit wekt zoveel vertrouwen. Wanneer ik m’n vitamine spiegel laat checken, ben ik tevreden.

Positief en realistisch

Reeds meer dan 30 jaar bestel ik orthomoleculaire vitaminen bij Plantina. Zowel inzake doeltreffendheid, uitwerking en ondersteuning als aanvullende voedingssupplementen ben ik uiterst tevreden. Inzake prijs en verzending en levering verloopt alles naar wens. Voor mij zijn de vitaminen van Plantina-Nutramin onmisbaar. Eric Creve. 26.07.2022

Slechte website… veel bugs.

Slecht functionerende website en niet werkende betaal functie. Pas na vierde poging succesvol.

Voor verbetering vatbaar

Gebruikersvriendelijkheid van de site kan beter. Bezorging, zeker met het brievenbusformaat, is goed

Snelle levering!!

Zeer snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Nu de vitamines gaan proberen!! Het is voor mij voor het eerst dat ik hier wat koop

bestelling onvolledig

brievenbus abonnement. Mooie uitvinding en zou het makkelijker moeten maken om te bestellen. Heb ditmaal slechts de helft gekregen. En ben nog steeds in afwachting van de rest bestelling. Echter versturen jullie al wel behoorlijk snel een verzoek voor beoordeling. Niet praktisch, want voor de 2e maal ontvang ik eerst het beoordelingsformulier en heb nog geen producten gezien.

Zal zeker opnieuw iets bestellen, is snel geleverd.

uitstekend !

de bestelopdracht is naar volle tevredenheid afgehandeld en uitgeleverd.

Alleen maar lof

We gebruiken het al 40 jaar en zijn helemaal fris en fruitig!

prima service

Helemaal prima en keurig een pakketje door de brievenbus. Ideaal. Blijft jammer dat op andere sites de vitamines soms vele malen goedkoper worden aangeboden dan bij plantina zelf. Dat weerhoudt mij ervan altijd mijn vitamines via plantina direct aan te schaffen.

Super geregeld en snel

Weer als vanouds na laatste maanden te vaak uitverkocht te hebben gekregen. Grote potten zijn er weer.

Op eenzame hoogte in vitamine land☺

Gebruik al jaren o.a. Multi Senior van Plantina via mijn patiënten vereniging. Ik ben er terecht gekomen door mijn interesse in orthomoleculaire geneeskunde. De doseringen van de ingrediënten zijn altijd dik in orde! Nu voor het eerst Q10-H active aangeschaft, wat mij met mijn postviraal syndroom hopelijk extra ondersteunt. Was trouwens een leuke aanbieding, want het mag wat kosten...

Mooie voordelige aanbiedingen

Snel besteld en snel geleverd.

goede vitamines en mineralen, snelle website en snelle levering.

goede vitamines en mineralen, snelle website en snelle levering.

Internet besteld prima

Zelf heb ik twee keer telefonisch contact gehad, medewerkers aardig, Maar helemaal niet duidelijk! Ze gaven de indruk het te kunnen behandelen, maar daar kwam NIETS van terecht. Vragen alle gegevens op, de volgende dag kon ik het verwachten, beiden keren niets ontvangen. Het lijkt me beter, dat ze zeggen, dat het telefonisch niet verwerkt kan worden, dit was ronduit slecht!!! Dat is duidelijker voor de klant.

vlotte levering en correct

Kwaliteit en goede communicatie

Geweldig.

De bestelling van Plantina komt altijd erg snel. Deze vitamine C, B12, D en Yolac slikken mijn man en ik al jaren. We hebben zelden griep daardoor.

Op dit moment matig

Ben een trouwe klant. Maar nu is (opnieuw) de site wat veranderd. Kost dan weer heel wat moeite om de juiste producten te bestellen. Wordt ook niet aangegeven of iets er niet meer is. Was dit keer lastig om een en ander te zoeken. Moet beter en makkelijker kunnen.

Het was mijn eerst bestelling en het ging goed

Het was mijn eerst bestelling en het ging goed

Het is en blijft en TOP bedrijf.

Het bedrijf staat achter je met raad en daad, ga zo door.

Super easy ans quick delivery

Easy to order and arrived quickly, also arrived in a thin little box, was surprised how small they could fit 2 sort of vitamins, but it fit in the post box of the building. Smart.

Nog steeds slecht

Dit is de 2e keer dat ik dit meldt, maar er verandert niets. Het is op de website niet eens mogelijk om uit een alfabetische lijst van producten te kiezen en de laatste keren dat ik besteld heb, is er telkens iets niet op voorraad.

Hogeweg 228

3815 LZ Amersfoort