Filtre

Best slippers!

Absolute favourite

Twee linkse sloffen geleverd gekregen.

Mijn zoon heeft ze zelf uitgepakt en gelijk aan gedaan kort ook mee buiten gelopen. Eenmaal ‘s avonds zegt hij de rechtse zit er gek. Zie ik dat het twee linkse zijn. Door het buitenkomen ben ik er vanuit gegaan dat ik ze niet meer kan terugsturen. Ook heeft mijn zoon bruut de roaming stuk getrokken. Jammer dat er niet beter gekeken wordt met het inpakken hiervan. Echt goedkoop zijn ze niet. Kwaliteit is verder uitstekend.

Geen súper snelle levering, maar helemaal prima.

snel geleverd

Goed!

Top website Simple duidelijk compleet

zeer late reactie op vragen

het eerste antwoord was niet erg hulpvol en helaas na 2 dagen nog steeds geen antwoord. vervelend dat je moet kiezen voor aanbevelen en akkoord moet gaan.

Wacht op antwoord

Sloffen zien er mooi uit! Konijnensloffen. Maar veel te klein. Onze dochter heeft maat 37, dus op advies van de website een maat gtoter aangeschaft. Dus we hebben nu maat 38/39 maar die passen ook niet. Mail gestuurd met vraag wat te doen, maar nog geen antwoord gekregen….

Fijne pantoffels

Ik heb leuke ezel pantoffels besteld, ze zijn heerlijk warm en ze zien er leuk en degelijk uit. Helemaal tevreden.

Gewoon goed

Sloffen een maat kleiner besteld en eerste keer voelde wat krap aan maar nu lopen ze heerlijk. Ook de dokken net antislip zijn goed

Snelle levering, goed product

Ik ben tevreden over de sloffen die ik afgelopen vijf jaar gedragen heb. Zodoende opnieuw een paar besteld. Ik heb het advies om een maat groter te bestellen niet opgevolgd. In het begin zitten de sloffen inderdaad wat strak, maar na verloop van tijd worden ze wat soepeler en ruimer.

Valt heel erg klein

Zelfs met bestellen maat groter nog te klein

Mijn man draagt al 50 jaar Sarraizienne teenslippers,de beste die er zijn zegt hij. Helaas bijna nergens meer verkrijgbaar tot ik jullie vond,goed geprijst en snel geleverd helemaal top

Fijne warme sloffen

Heerlijk zachte warme sloffen

Grandioos

Grandioos bedrijf hele snelle service bestelling binnen 2 dagen binnen.

Heel goed , snel en correct !

Pergect

Snel warme voeten

Deze sloffen zijn heerlijk warm. Ik heb ze “op maat” gekocht. Even strak maar ze lopen snel uit. Aanrader wat mij betreft!

zowel de producten als de service geweldig!

zie bovenstaande

Lekker snel warme voeten

Spaanse sloffen van goede kwaliteit met echte wol in de voering. Geen zweetvoeten meer en altijd lekker warm.

Perfecte service, snelle afhandeling

Zeker voor herhaling vatbaar ! Contact liep supersnel èn goed. Ik ben zeer tevreden.

snelle reactie bij foute bestelling

Ik had zwarte sloffen besteld, heb daarover gemaild, krijg gelijk een mail terug hoe dit zou opgelost worden. Als de omwisseling nu even vlot verloopt, dan kan je enkel voor 100% tevreden zijn over jullie service.

Duidelijke site, goeie prijs kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit, heerlijk warm met echt wol. En de volgende dag al geleverd, zelfs vlak voor kerst! Deze keer heb ik nog een maat kleiner besteld, want ze lopen enorm uit. Blij mee!

Goede en snelle service

Heerlijk warme sloffen

Heerlijke sloffen. Goede kwaliteit. Snelle bezorging. Mijn kinderen zijn er super blij mee!

Op tijd en conform de afspraak

5 dobbe

Zwolle 8032JV