Filtre

Goede en snelle levering

Verkeerde maat gestuurd!

Op pakbon stond maat 36-37, in de verpakking zat maat 34-35! Mocht ze na passen eventueel terugsturen. Ze bleken toch te passen, zij het net aan. De ontvangster wilde ze zo graag hebben en was terugsturen geen optie. Ze is er dan wel heel snel uitgegroeid.

Slecht

30 november bericht gekregen dat het was overgedragen aan DPD, 5 december zou het op het afhaalpunt liggen, 6 december bleek dat het daar nog niet aangekomen was. Ik heb het pakket dus nog niet! In één woord: SLECHT!!!!

Slecht

Super service alleen bij de zending retour uitleg erbij in de doos. Nu heb ik er voor moeten mailen. Uiteraard liever niks retour maar dat miste ik in deze

Super goede service!!

Snelle reactie op mijn mails en een super goede service! De konijnensloffen zijn helemaal top!

Super goede service!!

Waar voor je geld

Fijne website, ondanks de drukte snel geleverd ! En heelijk warm en fijn om te dragen.

Overzichtelijke site, leuke keuze en snelle levering

Tevreden over de kwaliteit van de pantoffels en ondanks de drukke periode snelle levering

5 dobbe

Zwolle 8032JV