Heel erg goed

Ik bestel nu al voor de 4e keer spaanse sloffen, gewoon omdat ze goed en niet duur zijn. Zeer tevreden. Alleen bij het laatste paar heb ik een klein probleempje, maar ik hoop dat dat opgelost wordt.

Perfect !

Mooie afgewerkte slof goeie kwaliteit.

Gewoon besteld en snel ontvangen zoals het hoort.

Hier online bestellen is gewoon zoals het eigenlijk altijd zou moeten. Volgende keer bestel ik hier weer.

Goeie ervaring

De levering was snel , pakketje kon door de brievenbus , en de sloffen zitten helemaal top , maat klopt ook .

Super aankoop

Prima website. Levering was dik in orde.

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering.

Prima product, snelle levering.

Prima product, veel keuze, goede omschrijving van de producten.

Zoals ik gewend ben, prima service en een prima product.

Duidelijke website -communicatie en bezorging zoals afgesproken

Website is duidelijk Bestellen eenvoudig Communicatie duidelijk Bezorging snel Artikel klopt met omschrijving

Al jaren goed

Eerder kochten we hier in de winkel sloffen, nu online ook een goede ervaring. Drie paar, alle drie goed! Goed maatadvies.

Prima ook met een retour zijn ze behulpzaam en vriendelijk!

Goede service! Ook met een retour wordt je vriendelijk en duidelijk geholpen!

Geweldige sloffen

Fantastische Spaanse sloffen, supersnel geleverd

Heerlijk warme sloffen

Warme sloffen die er goed uitzien

Snelle levering en sloffen zijn van goede kwaliteit.

Na het bestellen snelle reactie via de mail. Daarna ook snelle levering.

Fijne sloffen

Heerlijke sloffen voor de koude dagen.

prima!

order en product prima.

Geweldig!

Fellhof pantoffels gekocht waar na korte tijd een scheurtje in het leder ontstond , contact opgenomen en zonder probleem zijn er nieuwe opgestuurd dus al met al een goeie service

Zeker een aanrader.

Ik heb hier Spaanse sloffen besteld. Deze zijn van zeer goede kwaliteit. Het door mij bestelde paar was echter een maatje te klein. Zonder gedoe geruild voor een groter paar.

Heerlijke warme sloffen

Heerlijke warme sloffen, prima pasvorm, eigen schoenmaat aanhouden

Elke 2 jaar nieuwe

Wel duurder geworden. Maar service is nog snel als altijd.

Heerlijk

Spaanse sloffen zitten heerlijk, werden keurig en op tijd bezorgd!

Voldoet aan alle verwachtingen

Deze Spaanse sloffen zijn erg fijn en lekker warm aan de voeten. Zeker in deze tijd geen overbodige luxe! Dit is nu al mijn tweede bestelling en ze bevallen me prima. Neem voor alle zekerheid steeds wel een maat groter dan je schoenmaat. In het begin zitten ze dan zelfs iets krap, maar ze lopen al snel uit en dan kun je er ook met dikke sokken in. De firma zelf is altijd keurig op tijd met de aflevering, en zo prijzig zijn de sloffen ook niet. Ik blijf klant.

Ik koop hier vaker, heerlijke sloffen

Ik koop hier altijd graag de 100% wol sloffen. Die zitten heel prettig en gaan ook niet stinken naar zweet. (Wat ik met die goedkope bij schoenenwinkels wel snel heb) Ze zitten in het begin een beetje strak, maar na een tijdje zitten ze perfect.

5 dobbe

Zwolle 8032JV